pinterest
Inspiratievolle Luxe design meubelen van Solfelt

Inspiratievolle Luxe design meubelen van Solfelt

Afbeelding

Dôme Deco

Dome Deco is een Europees interieur design bedrijf gevestigd in het Belgische Dilsen-Stokkum. De collecties bestaan uit zeer eigentijdse woonconcepten met een warm maar kosmopolitisch karakter. Dome Deco heeft een unieke positie veroverd in de internationale woonwereld.

Dôme Deco stijl

'Cosmopolitan living' zijn de twee woorden die perfect samenvatten waar Dôme Deco voor staat. Dit zien we terug in de collecties die bestaan uit verschillende 'moods'. Deze woonsferen worden door de eigen designafdeling gecreëerd aan de hand van zorgvuldig geselecteerde stijl beelden, de inspiratie komt onder andere uit de mode- en designwereld maar ook uit de natuur.

Het sterke verlangen om te ontdekken en inspiratie te verzamelen van over de hele wereld zien we terug in de unieke combinaties van kleuren en texturen. Dit resulteert in een warme, uitnodigende en verfijnde interieurstijl. Een interieur ook geschikt voor degenen die genieten van een 'urban' levensstijl met een vleugje luxe. 

Je eigen woning in de stijl van Dome Deco

Creëer nu een warme en uitnodigende sfeer bij je thuis met meubels van Dôme Deco. Denk hierbij aan luxe meubels als een design fauteuil en een chique bijzettafel. De fauteuils van Dôme Deco zijn ontworpen in diverse warme kleuren, zoals mosgroen, bordeaux en champagne. Laat dezelfde stijl voortvloeien in de eet- en woonkamer. Dôme Deco heeft namelijk een prachtige home collectie om van te genieten. Door een cirkelvormig dinertafel te combineren met design eetkamerstoelen van Dôme Deco, creëer je een luchtige en moderne uitstraling. Plaats je tv op een van de stijlvolle tv meubelen.

Solfelt is een nieuwe speler in de online luxe design meubelmarkt

Solfelt is ontstaan door een gezamenlijke passie voor design meubels. 10 jaar geleden is deze passie ontstaan en tot vandaag de dag drijft deze passie ons om de mooiste online woonwinkel te creëren. Solfelt toont een ruim aanbod unieke design producten. Van designlampen tot droom fauteuils, van unieke woonaccessoires tot de perfecte eetkamerstoelen, je vindt het in ons assortiment.

De producten zijn afkomstig van de mooiste designmerken. Al de producten worden zorgvuldig uitgekozen en geselecteerd. Op deze manier laat Solfelt je weer weer verliefd worden op je interieur.

De missie van Solfelt is niet voor niets:
“Solfelt verbindt luxe designmerken met hen die een wens hebben hun droominterieur realiteit te laten worden.”

Afbeelding

 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen