pinterest
Loodgieterswerkzaamheden voor uw woning

Loodgieterswerkzaamheden voor uw woning

Afbeelding

Bij de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning kunt u vrijwel niet aan het uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden ontkomen. Denk aan het leggen van nieuwe leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer, enzovoorts. Ook buiten deze werkzaamheden om, kan de hulp van een loodgieter wenselijk zijn. Wij spraken een loodgieter uit Rotterdam, die ons hier meer over kon vertellen.

Volgens deze loodgieter is het sterk aan te raden om loodgieterswerkzaamheden aan een loodgieter over te laten. Zo wordt de kans op vervelende complicaties aanzienlijk kleiner. Bij het aansluiten van twee leidingstukken kan er bijvoorbeeld speling tussen de leidingstukken ontstaan. Via deze speling kan er water uit de leidingen sijpelen, met een nare lekkage tot gevolg.

Nieuw-, aan- of verbouw van woningen

Zoals reeds beschreven werd, zullen er bij een nieuw te bouwen woning verschillende loodgieterswerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Een loodgieter helpt u bij het aanleggen van een compleet leidingnetwerk, om overal in huis gebruik te kunnen maken van uw watervoorziening. Ook zorgt een loodgieter voor het aansluiten van uw sanitaire voorzieningen en uw nieuwe keuken. Datzelfde is noodzakelijk wanneer u voor een renovatie van de keuken of badkamer in huis kiest. U kunt de sanitaire voorzieningen in dit geval zelf ontkoppelen, om op de kosten voor het uitvoeren van deze werkzaamheden te besparen.

Hulp van een loodgieter kan ook wenselijk zijn wanneer u een nieuwe cv-ketel wilt laten plaatsen. Er zijn tegenwoordig tal van verschillende soorten cv-ketels verkrijgbaar. Denk aan een losse cv-ketel, een zogenaamde combiketel, een hr-ketel, enzovoorts. Welk type cv-ketel past het beste bij uw woning? Met welke cv-ketel bent u op jaarbasis het voordeligst uit? Enzovoorts. Een loodgieter kan de verschillende mogelijkheden voor u op een rijtje zetten, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Met spoed een loodgieter inschakelen

Naast de loodgieterswerkzaamheden die een loodgieter op een reguliere werkdagen voor u uitvoert, kunt u ook in noodsituatie op de hulp van een loodgieter rekenen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage in huis! Een lekkage kan een ernstige waterschade veroorzaken, waardoor het zeer belangrijk is dat de lekkage zo snel mogelijk verholpen wordt. Het verhelpen van een lekkage is lastig zelf uit te voeren. Hoe vindt u bijvoorbeeld de bron van een lekkage? Loodgieters beschikken over de benodigde kennis en ervaring om deze klus voor u uit te voeren. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en bent u verzekerd van een vakkundig uitgevoerde oplossing!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen