pinterest
Musthaves om je huis klaar te maken voor de nazomer

Musthaves om je huis klaar te maken voor de nazomer

De zomer duurt helaas nooit zo lang als we zouden willen, maar ook in de nazomer kan je genieten van een warm en zonnig interieur. Met een aantal tips houd je de zomerse sferen om je heen en zorg je ervoor dat het toch wat langer kan duren. 

Met geur en kleur de nazomer in

Wil je toch nog even langer genieten van de zomerse sferen? Kies dan eens voor kaarsen van Woodwick met een zomerse geur, ze hebben verschillende geuren die de zomer of zelfs je vakantiebestemming doen herleven. Ook de kleuren van de kaarsen helpen mee om de zonnige dagen nog even langer vast te houden. 

Gezellig op de loungebank

Misschien heb je geluk en heb je een overdekt terras met misschien wel een heater, dan kan je nog volop genieten van een avondje buiten. Zorg er wel voor dat je buitenbank gezellig is aangekleed met kussens. Heb je geen buitenbank, dan kan je natuurlijk ook je binnen bank onder handen nemen met een aantal gekleurde of effen kussens. Combineer de verschillende kussens om een sfeer te creëren die bij je persoonlijk wensen past. Weet je niet precies hoe je het moet combineren? Dan raden we je aan om eens op Pinterest te kijken voor kleurcombinaties die jou het meeste aanspreken. 

Accessoires voor de nazomer

Natuurlijk passen we ons interieur niet alleen aan voor de nazomer, dit is een opstapje naar het einde van het jaar. Meestal brengen we alweer wat warmere tinten aan in het interieur, dit kan gemakkelijk met Riverdale accessoires. Een aantal kaarsen, kussens of kandelaren doet vaak al wonderen. Zo heb je toch net weer even iets anders met maar een aantal items die je weer kan afwisselen. Plaats bijvoorbeeld een paar kleine kandelaartjes met gekleurde kaarsen, gooi een paar kussens in de bank en het ziet er alweer anders uit. 

Trends voor de nazomer en winter

De trends voor dit najaar zijn alweer bekend, we zien nog steeds veel natuurtinten terug gecombineerd met goud en rood. Als je nu alvast rekening houd met deze kleuren dan kan je hiermee verder aan de slag tijdens de winter, zo loopt de sfeer van je interieur het hele jaar door wat zorgt voor rust. Als je al een aantal accessoires hebt in de juiste kleuren dan wordt het alleen maar makkelijker om je interieur up to date te houden en zijn kleine aanpassingen voldoende om een nieuw seizoen in te luiden. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen