pinterest
Nieuwe woning! Wat leg je op de vloer?

Nieuwe woning! Wat leg je op de vloer?

De crisis is al even voorbij en - als we makelaars moeten geloven - gaan woningen op dit moment als warme broodjes over de toonbank. Ook de nieuwbouwwijken worden weer uit de grond gestampt. Heel veel mensen dus, die een nieuwe woning in gaan richten. En dat is leuk, maar ook ingewikkeld. Als we alleen al denken aan wat je op de vloer legt, dan kun je je hersenen al aardig pijnigen. Goed nieuws: Kwantum biedt soelaas!

Afbeelding

Groots beginnen…

Als je een woning in gaat richten, is het een aanrader om te beginnen met de grote oppervlakten. De muren en de vloeren dus. Kies je ervoor om de muren neutraal te houden, dan kun je best voor de vloer losgaan. Wist je dat je bijvoorbeeld bij Kwantum laminaat kunt kopen met bijzondere printjes? Wat dacht je bijvoorbeeld van een vloer die de suggestie wekt van Portugese tegeltjes gemaakt te zijn? Zo heb je echt iets bijzonders op de vloer. Bijkomend voordeel: Kwantum laminaat is helemaal niet zo duur! Met dit laminaatvloertje ziet je woning er verrassend en origineel uit.

Wit of antraciet

Vind je dat laminaat met die Portugese tegeltjes wel mooi, maar voor de woonkamer net te veel van het goede? Dan kun je daar kiezen voor een neutrale vloer. Leg je bijvoorbeeld in je gang en overloop wel die mooie Portugese tegelvloer. Kwantum laminaat is verkrijgbaar in veel verschillende kleurtjes, van eiken tot maple en van wit tot antraciet. Kun je niet kiezen, dan leg je toch in elke kamer een andere kleur neer? Alle gekheid op een stokje: uiteraard is het voordeliger om overal hetzelfde te kiezen. Dan kun je immers met een half pak weer aan de volgende kamer beginnen.

Instructie

Laminaat leggen is overigens een klusje dat je zelf kunt doen, maar wat je ook kunt uitbesteden. Doe je het zelf, dan kun je vooraf even een filmpje bekijken met hoe het moet. Op YouTube zijn bijvoorbeeld hartstikke veel filmpjes te vinden. Leer je toch even snel hoe je moet zagen en hoe je in de hoekjes te werk gaat. Door die filmpjes ga je efficiënt te werk en hou je weinig afval over. Voordelig voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Het is immers zo: hoe minder op de afvalberg belandt, hoe beter. En omdat Kwantum laminaat al niet prijzig is, heb je voor een klein bedrag grootse resultaten. Of je nu wel of niet kiest voor die prachtige laminaten Portugese tegelvloer.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen