pinterest
Onthaasten? Geniet van je eigen jacuzzi

Onthaasten? Geniet van je eigen jacuzzi

Heerlijk bubbelen in een jacuzzi buiten met een watertemperatuur van maximaal 40 graden, massage jets, verlichting en bubbels dat is ongekend genieten. Een jacuzzi is het gehele jaar door te gebruiken. Er is een groot aanbod aan soorten en maten en de jacuzzi’s worden bovendien steeds luxer en uitgebreider. Zo is het tegenwoordig mogelijk om verlichting, diverse soorten massage jets of filtersystemen toe te voegen aan je jacuzzi. Een jacuzzi kopen kan bij Sauna4you, specialist en warmtebaden en jacuzzi’s. 

Afbeelding

De voordelen van een jacuzzi kopen

Een jacuzzi kopen heeft een aantal prettige voordelen. Ten eerste is het niet seizoengebonden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een zwembad, en kan daardoor het gehele jaar worden gebruikt. Zo kan een bad buiten zorgen voor afkoeling in de zomer en in de winter kan het dienen als een opwarmer. Daarnaast biedt het ook nog eens geestelijke ontspanning. Dat kan alleen of met vrienden. Verder zijn jacuzzi’s zijn vaak ook uitgerust met massagejets en bubbels, waardoor het lichamelijk ook puur genieten is. Het blijkt uit diverse onderzoeken dat de combinatie van warm water, bubbels en massage kan bijdragen aan (pijn)verlichting en vermindering van klachten zoals stress, rug- en nekklachten, artrose, artritis en fibromyalgie. Hierdoor biedt een jacuzzi dus ook prettige, fysieke voordelen.

Een jacuzzi kopen, waar op letten?

Er is veel te kiezen als een jacuzzi wilt gaan kopen. Zo zijn er diverse vormen jacuzzi’s, van vierkanten tot ronde modellen. Er zijn jacuzzi’s geschikt voor grotere gezelschappen en er zijn modellen die beschikken over bubbels en massage stralen. Waar moet je op letten als je er eentje gaat uitzoeken? Om te beginnen is natuurlijk het formaat belangrijk. Hoeveel ruimte heb jij in de tuin voor het plaatsen van de jacuzzi en hoeveel mensen wil je dat er totaal in een jacuzzi kunnen zitten? Afhankelijk van het formaat kun je een bubbelbad voor 2, 4 en 6 personen maar ook voor een nog grotere groep kopen. Ook moet je jezelf afvragen of je alleen zitplaatsen wilt of ook ligplaatsen. Wanneer je ook wilt liggen kom je algauw bij een fors formaat uit. Daarnaast zorgen de massagejets en bubbels voor extra plezier en ontspanning. Het aantal massage- of bubbeljets verschilt weer per model. Sommige baden hebben 80 jets, terwijl anderen er zelfs 170 hebben. Let bij de aanschaf goed op of het gaat om bubbel jets (deze zitten vaak aan de onderkant van het bad) of om massagejets, welke vaak aan de zijkanten van het bad zitten. Wil je graag massage jets, zorg er dan voor dat deze goed verdeeld zijn over het bad en op rug- en schouderhoogte zitten. Heb je geen zin om altijd het water te moeten verversen of wil je de hardheid van het water kunnen regelen? Dan is het slim om model aan te schaffen met een waterontharderpomp. Hierdoor wordt het water gefilterd en krijg je zacht water. Op die manier voorkom je kalkaanslag of huidirritaties door hard water.

Een jacuzzi kopen

Een jacuzzi kopen biedt dus veel voordelen, het zorgt voor ontspanning en plezier gedurende het jaar door. Daarnaast kan een designmodel ook nog eens een echte‘ eyecatcher’ in de tuin zijn. Wil jij een jacuzzi gaan kopen? Neem een kijkje in ons aanbod en maak een keuze uit de vele beschikbare modellen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen