pinterest
Origineel foto's in je interieur verwerken

Origineel foto's in je interieur verwerken

Afbeelding

We hebben graag foto's van ons gezin en van mooie momenten in ons huis. Maar soms hebben we ook geen idee hoe we ze op een leuke en creatieve manier in ons interieur kunnen verwerken. Dus kopen we maar een fotolijstje meer en hangen we het aan de muur. Maar er zijn nog zoveel ideeën te bedenken om het mooier en leuker te maken in je huis! Daarom hier alle originele manieren om je foto's te verwerken op een rijtje. 

Polaroid lijn

Tijd om terug te gaan naar de retro stijl. De tijd waarin er foto's werden gemaakt met de polaroid camera. En nee, die hoef je niet te kopen voor dit idee. Je kunt je foto's bij Kruidvat laten printen in polaroid stijl. En ook op veel websites kun je je foto's op deze manier laten drukken. Koop een setje kleine houten wasknijpertjes en hang de polaroids aan een lijntje langs de muur. Hartstikke gezellig en je hebt zo wat anders dan de standaard!

Een muur vol herinneringen

Tegenwoordig kun je ook heel leuk foto's laten drukken op tegeltjes. Van plexiglas bijvoorbeeld. En in verschillende vormen. Een zeshoek, vierkant of cirkel. Je kunt ze aan de muur hangen zonder de muur te beschadigen. Door de plakstrip aan de achterkant van het tegeltje houd je de muur intact. Je kunt je muur zo vol hangen als je wilt en kunt ook heel makkelijk de foto's van positie veranderen. De plakstrip zit namelijk met een magneetje aan de tegel vast. Trek het magneetje los en klik deze weer vast aan een ander plakstripje, die je op een andere plek aan de muur hebt geplakt. 

Foto's in postervorm

Ben je niet zo van veel foto's aan de muur en houd je je huis liever rustig? Dan kun je er ook voor kiezen om een foto te laten drukken op een poster. Op https://www.photowall.nl/eigen-poster kun je zelf je foto of print uploaden en laten drukken. Kies er dan ook nog voor in wat voor lijst je je poster wilt hebben, om het helemaal af te maken. Liever geen lijst? Dan kun je ook kiezen voor een kale poster of een posterhanger. Daarbij is het ook aan jou welk formaat je poster wordt. Klein of groot: jouw keuze.  

Een echte blikvanger

Het is niet per se nieuw meer dat mensen fotobehang in hun huis hebben. Sterker nog, je ziet het in sommige huizen zelfs in elke ruimte. Maar wat wel origineel is: je eigen foto verwerken in fotobehang. Een foto uit een familieshoot bijvoorbeeld of een trouwfoto. Kijk wel goed welke foto je dan kiest. Foto's waar je personen dicht op de voorgrond hebt, vervelen sneller dan foto's waar meer natuur te zien is en waar personen wat meer op de achtergrond zijn gezet. Dat houdt het rustig en daardoor is het langer leuk om te kijken naar de met jouw foto beklede muur. 

Je ziet wel dat er veel meer manieren zijn om jouw mooiste foto's in je interieur te verwerken, zonder dat je vastzit aan dat standaard fotolijstje aan de muur of op de haard schouw. Wat zou jouw voorkeur hebben? Ga je voor een groots en in het zicht met fotobehang of ga je voor een lijntje met leuke polaroid foto's?

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen