pinterest
Zien: 3 manieren om de wanden in de badkamer te bekleden

Zien: 3 manieren om de wanden in de badkamer te bekleden

Ben je van plan om je badkamer een flinke make-over te geven of ga je in een nieuw huis wonen waarvan de badkamer een goede verbouwing kan gebruiken? Dan is het verstandig om eerst wat inspiratie op te doen, voordat je daadwerkelijk alles gaat slopen. Er zijn namelijk ontzettend veel manieren om je badkamer vorm te geven en het is natuurlijk een goed idee om eerst verschillende opties te bekijken. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht hoe je de wanden wilt vormgeven? We geven je graag drie gave ideeën om mee te beginnen.

Stucadoor omgeving Amsterdam gezocht

Donkere en industriële badkamers komen steeds vaker voor – vooral in moderne stadshuizen – en dat is niet zo gek. Het is namelijk ontzettend stijlvol. Stucwerk in de badkamer kan je beter laten uitvoeren door een professionele stucadoor, want het moet natuurlijk wel vochtbestendig en goed waterdicht zijn. Houd er rekening mee dat je stucwerk het beste niet in de douche zelf kunt gebruiken, omdat het niet goed tegen een directe waterstroom kan. Laat je goed informeren door een professional, zodat jij lang kunt genieten van je nieuwe badkamer.

Afbeelding

Bijzondere badkamertegels

Uiteraard kun je ook kiezen voor badkamertegels, wat ook een veel voorkomende manier is om je badkamerwanden aan te kleden. De simpele witte tegels werden de afgelopen decennia veel gebruikt, maar beginnen inmiddels wat ouderwets en saai te worden. Kijk eens naar wat meer bijzondere tegels in een pasteltint of andere kleur waar je blij van wordt. Je kunt deze natuurlijk ook combineren met witte tegels, als je het graag ‘clean’ en rustig wilt houden. Mocht je juist wat experimenteler zijn, dan kun je voor een gave print gaan in de tegels die extra karakter toevoegen aan je badkamer.

Wandplaten

Grote wandplaten of panelen komen ook steeds vaker voor in de badkamer. Dit zijn waterafstotende platen die een rustig geheel creëren. Je kunt deze in een effen kleur vinden, maar bijvoorbeeld ook met gave patronen zoals een marmeruitstraling. Ze zijn gemakkelijk op maat te snijden of te zagen en kunnen meestal door middel van een kliksysteem geïnstalleerd worden. Deze klus kun je dus gemakkelijk zelf doen als je een beetje handig bent en wat geld wilt besparen!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen