pinterest
Originele en moderne muurstickers

Originele en moderne muurstickers

Originele en moderne muurstickers kom je steeds vaker tegen in verschillende soorten interieur stijlen. Muurstickers worden tegenwoordig, naast schilderijen en fotolijstjes, vaak gebruikt om de kale muren in huis op te fleuren. De keuzes in verschillende soorten stijlen moderne muurstickers zijn enorm. Lees verder voor leuke ideeën om je kale en saaie muren op te pimpen tot de blikvanger van je woning!

Afbeelding

Soorten en stijlen muurstickers

Muurstickers staan vaak bekend als vrolijke en drukke stickers met de veel felle kleuren, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Muurstickers kunnen ook simpel en modern zijn. Om wat inspiratie op te doen voor je simpele maar stijlvolle muurstickers, hebben wij hier een paar leuke tips. 

Muurstickers zijn geschikt voor elke kamer in huis: de woonkamer, de slaapkamer, de keuken, de badkamer en zelfs de wc! Daarnaast zijn er mogelijkheden om de stickers te gebruiken voor het decoreren van ramen, deuren en meubels.

Moderne muurstickers

Bij een simpele en moderne woonstijl zouden moderne, geometrische en futuristische en zwart-wit sticker-ontwerpen geschikt zijn om de muur op te vrolijken. Er zijn veel muursticker ontwerpen beschikbaar in futurische- en geometrische kunstzinnige stijlen. Denk aan muurstickers met moderne kunst designs en silhouettes designs. Er is grote keuze in ontwerpen in donkere en rustige kleuren zoals zwart, wit, grijs en bruin, donker paars of blauw. Stickers met een donkere kleur kunnen mooi complementeren met een lichte muur. Wanneer je een donkere muur hebt, dan zijn wit en pastelkleuren geschikt als muurstickers.

Afbeelding

Natuur muurstickers

Ook zijn er veel sticker ontwerpen in de thema’s van planten, natuur en bloemen voor huisstijlen die van veel groen houden. Denk hierbij aan sticker ontwerpen van boomtakken, kersenbloesem, palmbomen en andere planten of natuurafbeeldingen. Omdat de muurstickers van een heel dun (maar sterk) stickermateriaal zijn gemaakt, lijkt het net alsof er een schilderij van een plant op je muur staat geschilderd!

Afbeelding

Tenstickers designs

Maar waar vind je al deze muurstickers? Tenstickers is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van muurstickers in veel verschillende variërende stijlen, aanpasbaar voor elke interieur stijl. Het bedrijf staat bekend om haar enorme aanbod in variërende muursticker ontwerpen. Voor iedereen zit er wel wat interessants bij. Daarnaast zijn alle muurstickers designs van Tenstickers aanpasbaar en verkrijgbaar in alle afmetingen.

Tenstickers muurteksten

Ook populair zijn muurteksten. Deze teksten zijn vaak beschikbaar in verschillende soorten thema’s zoals liefde, familie, reizen, motivatie en inspiratie quotes en Nederlandse gezegdes. Kun je niet je perfecte tekst vinden? Dan kun je ook zelf een muurtekst laten ontwerpen. Op Tenstickers webpagina gepersonaliseerde muurteksten, kun je je eigen muurtekst laten zetten in alle lettertypes en kleuren en afmetingen, precies zoals je voor ogen hebt.

Afbeelding

Ontwerp je eigen muursticker

Naast muurteksten, kun je ook je eigen muursticker design laten ontwerpen door de professionele sticker designers van Tenstickers. Je hebt volledige controle over de sticker afbeeldingen, eventuele teksten, maten en kleuren van het design. Op de webpagina gepersonaliseerde muurstickers kun je je eigen muursticker of muurtekst eenvoudig en makkelijk laten ontwerpen. Afbeeldingen van plaatjes en foto’s kunnen worden omgetoverd tot muurstickers.

Vinyl muurstickers

De muurstickers van Tenstickers zijn gemaakt van duurzaam vinyl stickermateriaal. Dit houdt in dat de stickers van een hogere kwaliteit zijn dan stickers gemaakt van papier of andere materialen. Daarnaast zijn deze vinyl stickers gemakkelijker aan te brengen op de muur. Het sterke maar verfijnde sticker materiaal zorgt ervoor dat de stickers mooier aansluiten op de muur. Bovendien zijn vinyl stickers gemakkelijker te verwijderen dan stickers van papier, zonder dat de muur wordt beschadigd.

Muurstickers bevestigen

Om je muurstickers volledig correct op de muur te plaatsen, is het belangrijk om enkele voorbereidingen te treffen. De muurstickers moeten op kamertemperatuur worden aangebracht. Als de sticker te koud is, zal de lijm minder goed plakken. Om alvast te wennen aan het opplakken van de stickers krijg je een klein stickertje bij de bestelling om het plakken te testen, voordat je de muurstickers definitief aan de muur bevestigd. Bij de bestelling zal er altijd een instructiehandleiding worden toegevoegd. Daarnaast heeft Tenstickers ook een webpagina met verschillende video's, waarin wordt uitgelegd hoe de verschillende soorten stickers kunnen worden geplakt en verwijderd.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen