pinterest

Praktische tips voor zonne-energie in jouw huis

Op het moment dat je in een wat oudere woning woont, is de kans groot dat je steeds meer aan het nadenken bent over manieren om het pand te kunnen verduurzamen. Je draagt daardoor een steentje bij aan een duurzame planeet en je kunt - dankzij de juiste soort investeringen - ook meteen op de maandelijkse vaste lasten besparen. Een van de meest toegankelijke manieren om te verduurzamen, is het laten plaatsen van zonnepanelen op het dak. Dit is immers een uiterst slimme investering voor ieder type woning. Je leest er in dit blog net even wat meer over.

Verschillende soorten opstellingen voor verschillende soorten woningen

Dat het laten installeren van zonnepanelen een erg geliefde keuze is onder woningbezitters, is niet zo gek. Je hebt de keuze uit diverse opstellingen voor verschillende soorten daken, zoals zonnepanelen plat dak montage. Dus of je nu een plat dak hebt of een schuin dak. En of het dak op het noorden, oosten, westen of zuiden is gelegen. Er is altijd wel een geschikte opstelling te vinden. Nadat een specialist de staat van het dak uitgebreid heeft gecontroleerd, kan de plaatsing van de zonnepanelen snel en met de grootste zorg voor je worden gerealiseerd.

Let altijd goed op de beste plaatsing van de zonnepanelen op het dak

Maar een specialist in de wereld van zonnepanelen kan ook altijd inventariseren wat de beste plaatsing op het dak is - en hoeveel zonnepanelen er dus nodig zijn voor een succesvolle oplevering. Heb je bijvoorbeeld op dit moment te maken met de schaduw van een boom in de tuin en is een oost west opstelling zonnepanelen gewenst? Of grenst er een groot dakkapel van de buren aan jouw eigen dak, wat zorgt voor de nodige schaduw in de loop van de dag? Door met dit soort factoren rekening te houden, weet je zeker dat er een optimale plaatsing kan worden gerealiseerd. En dat is wel zo belangrijk natuurlijk. 

Laat je van A tot Z ontzorgen door een gespecialiseerd installatiebedrijf

Klinkt het laten plaatsen van zonnepanelen op je eigen dak je als muziek in de oren? De volgende logische stap om te zetten is het opnemen van contact met een gespecialiseerd installatiebedrijf. Je weet dan altijd zeker dat je van A tot Z helemaal kunt worden ontzorgd. Je investeert in zonnepanelen van de beste kwaliteit en de installatie kan erg snel voor je uit worden gevoerd.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen