pinterest

Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis

Afgelopen weekend was het halfjaarlijkse Beurs Eigen Huis weer in de Jaarbeurs te Utrecht. Naast onze eigen stand waar we vele bezoekers blij maakten met onze gratis magazines, bezochten we een aantal bekende bedrijven.

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis by Styling ID

Keukens

Er waren weer vele mooie keukens te bewonderen. Ook Neff was weer van de partij. Hun grote stand viel direct op en werd drukbezocht. Hun bezoekers werden verwend met heerlijke hapjes die live bereid werden.

 blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis Neff By Styling ID

NEFF

De stand van Nolte was enorm groot. We werden enthousiast ontvangen en kregen een privé tour langs alle noviteiten. Eentje hadden wij nog niet gezien. Greeploze keuken Ferro is uitgevoerd in een magnetische lak, met een roest look. Het licht onder het werkblad geeft de keuken een special effect. Maar vooral de hoekkast van dit kookeiland was vernieuwend. Nog meer bergruimte hoe fijn is dat!

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis Nolte by Styling ID

Nolte Küchen Center No.1

Badkamers

Op de stand van Riho waren de badeendjes weer prominent aanwezig. Ook de baden stonden weer mooi opgesteld. Onze ontdekking van de vorige beurs stond er ook. Dit exclusieve bad is namelijk voorzien van verlichting in de hoofdsteun, dat bediend wordt door slechts met je hand over de linker bovenzijde te strijken. Dit keer was het bad voorzien van tweehoofdsteunen, zodat je samen kunt genieten van een verlicht en relaxend bad.

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis RIHO by Styling ID

RIHO

De stand van Plieger sprong er direct uit. Deze prachtige stand was niet onopgemerkt gebleven en werd beloond met een award voor de mooiste stand-bad! Dubbel feest, want Plieger is dit jaar 100 geworden. Gefeliciteerd!

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis PLIEGER  by Styling ID

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis PLIEGER  by Styling ID

Plieger

Geberit stak met kop en schouders boven de andere stands uit. Het werkende douchetoilet, de AquaClean douchewc, werd goed bekeken. Een opkomende luxe voor iedere badkamer.

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis Geberit by Styling ID

Geberit

Haarden

De sfeervolle keramische pothaarden van African Flame vonden wij in het speciale paviljoen.

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis African Flame  by Styling ID

African Flame

Bij Art of Fire werden de nieuwe vuurpotten van Enki Stove gepresenteerd. Het was een komen en gaan van mensen, die geïnteresseerd toekeken hoe de kleine reis kacheltjes brandend gehouden werden.

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis Art of Fire by Styling ID

Art of Fire

Vloeren

Isoschelp liet de bezoeker zien hoe een milieuvriendelijke isolatie, in de vorm van schelpen in de kruipruimte van een huis, werkt. Deze milieuvriendelijke isolatie laat geen vochtige lucht door, zelfs niet als de schelpen gedeeltelijk in het water liggen. Hierdoor verbetert het leefklimaat in de woning, omdat de luchtvochtigheid daalt en de temperatuur gelijkmatiger wordt.

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis Isoschelp by Styling ID

Isoschelp

En voor lekkere warme voeten heeft Warp Systems de perfecte oplossing. De SpeeTile en SpeeTherm kunnen met behulp van een verdeler worden aangesloten op alle soorten verwarmingsbronnen. Indien er een koude bron aanwezig is kunt u met onze systemen ook koelen. Dus ook in de zomer heb je plezier van dit systeem.

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis Warp by Styling ID

Warp Systems

Buitenleven

Bij Zeno Products kregen wij een enthousiaste presentatie van de Fuoco Buca Cooking. Een vuurpot, barbecue en loungetafel in één. Helemaal uitgevoerd in het voor Zeno zo kenmerkende cortenstaal.

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis Warp by Styling ID

Zeno Products

Cerdic had ook een primeurtje staan. De Cerdic Aluminium Tobbe is hun allernieuwste hottub. Een Hout gestookt aluminium bad, dat voorzien is van een dubbele poedercoating. De buitenkant is afgewerkt met Douglas hout. De interne houtkachel steekt door de buitenwand van de tobbe heen zodat je tijdens het opwarmen van de tobbe kunt genieten van het vlammenspel.

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis Cerdic by Styling ID

Cerdic Company

Interieur

De boomstamtafels van Woodindustries kwamen we overal tegen. Mooi afgestyled met metalen letters en gave wandpanelen. Gaaf om te zien dat oud hout op deze manier een tweede leven krijgt.

blog UW-woonmagazine Redactie bezoekt Beurs Eigen Huis Woodindustries by Styling ID

Woodindustries

Terug op de stand van Bouwmedia zijn de magazines over de toonbank gevlogen. Aan het einde van de beurs, waren we helemaal ‘los’! Fijn om te weten dat nog heel veel bezoekers thuis kunnen nagenieten van alle nieuwe indrukken die deze beurs ze heeft gebracht.

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Beeldmateriaal: Styling ID

 

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen