Woodindustries - Meer van het merk Woodindustries

Product in beeld 28 Nieuws 0 Dealers 1

Woodindustries kloostertafels op maat gemaakt

De op maat gemaakte kloostertafels van Woodindustries zijn uniek door de unieke houtsoorten en hun gelaagde poten. De kloostertafels worden met de hand vervaardigd in Groot Ammers.... meer »

Woodindustries Betontafel op maat

Zoekt u een betontafel die past in uw interieur? Woonindustries levert betonciré tafels naar wens en op maat. Zij kunnen de tafel ook in een wat grovere afwerking aflev... meer »

Woodindustries ovale vergadertafel

De ovale vergadertafel van Woodindustries worden gekenmerkt door een mooi geleefd blad met een stoer onderstel. Deze robuuste industriële vergadertafels zijn tafels waar mens... meer »

Woodindustries industriële tafel

Zoek je een stoere robuuste industriële tafel? Woodindustries heeft diverse types die voldoen aan deze omschrijving. Als sidetable, bijzettafel, bureau of vergadertafel. Alle&... meer »

Wooddindustries betontafel

 De betontafelvan Wooddindustries is gemaakt van betonciré. Dit speciale betonpoeder verwerken zij op een solide houten onderblad. Bent u op zoek naar een betontaf... meer »

Boomstamtafel

Geef je woonkamer een onderwerp van gesprek. Onze boomstamtafels zijn uniek te noemen. Elke tafel heeft zijn eigen specifieke karakteristiek. De boomstamtafels komen in verschillen... meer »

Woodindustries Sidetable

Op zoek naar een unieke oude geleefde houten sidetable in een door u gewenste kleur of stijl, dan bent u bij Woodindustries aan het juiste adres. U kunt bij Woodindustries terecht... meer »

Woodindustries Tafelpoten

Bij Woodindustries vindt u custom made tafelpoten. Alle tafelpoten die Woodindustries levert zijn op maat gemaakt in diverse diktes en breedtes. De vormen waar wij mee werken zijn ... meer »

Woodindustries Vergadertafels

Woodindustries staat bekend om zijn stoere robuuste industriële, klooster of steenschot-vergadertafels. De industriële vergadertafels van Woodindustries kenmerken zich door een m... meer »

Woodindustries Salontafels

De salontafels van Woodindustries zijn stevig, stoer en onverwoestbaar. Geef je woonkamer een extra stoer karakter met een salontafel van Woodindustries. Maar ook wanneer je op zoe... meer »

Woodindustries Sloophouten wandbekleding op kleur

U wilt houten wandbekleding, maar wel gekleurd? Dat kan bij Woodindustries! Woodindustries gebruikt diverse breedtes van hout, van 5 tot 20 cm in 16 mm dik. Zij kunnen elke gewens... meer »

Woodindustries 3D Wandpanelen

Woodindustries is gespecialiseerd in het leveren van 3D wandpanelen. In de vorm van houtstrips krijgt elke wand, ongeacht de ondergrond een mooi 3D uiterlijk. De 3D Wand-panelen zi... meer »

robuuste tafel oude wagondelen

exclusief bij Woodindustries, deze met de hand vervaardigde tafel met stalen onderstel en wagonhouten blad - tafel is in alle gewenste afmetingen verkrijgbaar Woodindustries voo... meer »

stoerrobuust eetkamer setje

stoerrobuust eetkamer setje van Woodindustries, met 1 of twee bankjes maakt u een mooie eyecatcher in keuken,woonkamer of op het buiten terras, door het gebruik van oude planken/... meer »

woodindustries

Stoere industriële tafel van woodindustrie met een mooi houten blad van oude geleefde balken van soms wel meer dan 100 jaar oud. Unieke tafels van Woodindustries om aan thuis te k... meer »

landelijke kasteeltafel

Kasteeltafel van Woodindustries. Woodindustries levert tafels op maat en op kleur - Woodindustries maakt tafels met een mooi geleefd uiterlijk. Wij maken gebruik van oude geleef... meer »

robuuste industriële eettafel set

Woodindustries levert custom made eetkamertafel sets, tafel met 1 of twee bankjes met diverse tops en diverse metalen en houten onderstellen, onze eetkamersets zijn er in elke gew... meer »

wrakhouten houtstrips teak wall

Woodindustries voor een mooie exclusieve houten wandbekleding. Woodindustries heeft een groot assortiment teakhouten en sloophouten wandbekleding. Hier ziet u de teakwall wrak wo... meer »

teak wall strips wallcladding

Teak wall oak is een mooie warme donkere sfeervolle houtstrip, deze strips zijn exclusief verkrijgbaar bij Woodindustries. Woodindustries levert een breed scala aan houten 3D wand... meer »

Robuuste industriële tafel

De robuuste houten tafels van Woodindustries worden met de hand vervaardigd en custom gemaakt naar wens van de klant. Wij maken tafels met een grote geschiedenis door het gebruik v... meer »

Sense 3D wandpanelen

Houten muurbekleding van Woodindustries voor stoer en robuust wonen. De woodstrip sense houten wandbekleding geeft elk interieur een mooi sfeervol karakter. Wanneer u een mooi con... meer »

Teakhouten wandbekleding Baja houtstrips

3D wandpanelen of wel houtstrips zijn de nieuwe trend op het gebied van in- en exterieur design. De teakhouten wandbekleding is verkrijgbaar in ca. 20 designs waarbij de mooie warm... meer »

Woodindustries kloostertafel

De kloostertafels van Woodindustries zijn stoere houten tafels met inspirerende kleuren. De kloostertafels worden gekenmerkt door hun gelaagde kloosterpoten, unieke houtsoorten en ... meer »

Woodindustries houten eettafels

De houten eettafels van Woodindustries worden handgemaakt. De robuuste tafels zijn er in verschillende afmetingen en kunnen met onderstel naar wens worden gemaakt. Of het nu een h... meer »

Woodindustries wandbekleding steigerhout

Woodindustries heeft steigerhouten wandbekleding in diverse kleuren en stijlen. Een steigerhouten wand of vloer geeft sfeer en warmte in huis en zorgt voor een goede isolatie. ... meer »

Woodindustries wandbekleding pallethout

Houten wandbekleding van pallethout is een mooie wandafwerking voor elke ruimte. De pallethouten wandbekleding van Woodindustries geeft een stoere en industriële uitstraling aan h... meer »

Woodindustries sloophouten wandbekleding

Woodindustries heeft sloophouten wandbekleding met planken van diverse breedtes van 5 tot 20 cm in 16 mm dik. De muurbekleding van sloophout geeft het interieur een mooie natuurli... meer »

Woodindustries wandbekleding houtstrips

Houtstrips zijn de nieuwste trend in houten wandbekleding. Woodindustries heeft houtstrips voor de muur van teakhout en sloophout in vele kleuren en stijlen. Een 3D wandpaneel van ... meer »

Opzoek naar meer inspiratie?

Selecteer onderstaand een merk of onderwerp.

Informatie aanvragen Product in beeld NieuwsoverzichtGratis woonbrochure Henders en Hazel 2016

Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen