pinterest
Unieke houten tafels op maat

Unieke houten tafels op maat

Ben je op zoek naar een houten tafel, die met vakmanschap is gemaakt? Woodindustries maakt eiken houten eettafels, boomstamtafels en industriële tafels helemaal op maat in haar werkplaats. Unieke tafels voor de eetkamer, living, kantoor en de tuin worden op ambachtelijke wijze gemaakt met nieuw én gebruikt hout. Woodindustries werkt namelijk op een zo natuurlijk mogelijke wijze met respect voor de natuur. En wie houdt daar nou niet van?

FotoUnieke houten tafels op maat

Visgraat houten tafel Amsterdam

Omdat alle houten tafels met de hand worden gemaakt en worden samengesteld met verschillende onderstellen, komen je houtdromen hier tot leven. Zo spotten wij in de werkplaats een schitterende houten visgraat tafel.

FotoUnieke houten tafels op maat

Visgraat tafel Amsterdam - Woodindustries

Tafel Amsterdam is gemaakt van planken van suar hout. De rand van het houten blad is zwart afgewerkt, waardoor de tafel een strakke, industriële look krijgt. Het blad is 5 cm dik. De tafel wordt geleverd met een houten smalle u-poot van 71 cm hoog. Omdat het blad is afgewerkt met een matte vernis, is de tafel goed beschermd tegen vlekken en zelfs tegen rode wijn.

Industriële houten Brexit tafel

Ook de stoere tafel met industriële look van Brexit hout is een mooie eyecatcher. Tafel Haarlem wordt in de werkplaats gemaakt van zeldzame Britse Industriële planken, die vroeger zijn gebruikt bij Britse werkplaatsen.

FotoUnieke houten tafels op maat

Brexit tafel Haarlem - Woodindustries

De gerecyclede Brexit planken zijn breed en robuust en hebben nog industrieel ijzer. Dat geeft deze houten tafels echt een uniek karakter! De tafels hebben standaard een houten smalle u-poot van 71 cm hoog, maar wil je een ander metalen of houten onderstel onder dit blad, dan kan dat. Kijk hier wat de mogelijkheden voor de onderstellen zijn.

Boomstamtafel Epoxy

Een boomstamtafel is altijd uniek, omdat je de natuurlijke vorm van de boom in de robuuste tafel ziet. Een plaatje in je interieur. Woodindustries heeft boomstamtafels die zijn afgewerkt met epoxy, waardoor de tafel wordt beschermd voor invloeden van buitenaf.

FotoUnieke houten tafels op maat

Boomstamtafel Epoxy - Woodindustries

De bladen van de boomstamtafels hebben een mooie en natuurlijke uitstraling en zijn rond de 6 cm dik. Deze tafel is 200 cm lang en kan door de boomstam-vorm niet overal even breed zijn en kunnen dus verschillen tussen de 80 en 100 cm.

Deze boomstamtafel epoxy wordt geleverd met een metalen onderstel de Triangel, maar ook hier is elk ander gewenst onderstel mogelijk in iedere gewenste kleur. De poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van de boomstamtafel erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm. Woodindustries kan de poten op maat maken, waarbij ook een eigen ontwerp mogelijk is.

FotoUnieke houten tafels op maat

Eiken houten tafel - Woodindustries

Woodindustries heeft een uitgebreid scala aan houtproducten zoals houtstrips, boomstamtafels, eiken houten tafels, industriele tafels, robuuste tafels, betontafels, ovale vergadertafels en gehele bedrijfs of horeca inrichtingen. Allemaal met de hand gemaakt met liefde en gevoel van ambacht door vakmensen. Bekijk hier voorbeelden van de houten tafels andere tafels en vraag informatie aan of bezoek één van de showrooms in Groot Ammers of Cuijk

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen