pinterest
Start de renovatie van je badkamer met een 3D tekening

Start de renovatie van je badkamer met een 3D tekening

Bij de realisatie van een badkamer renovatie in Den Haag, Utrecht of bijvoorbeeld Amsterdam komt veel kijken. Vaak starten huishoudens op het internet of in een fysieke badkamerwinkel, om inspiratie op te doen en een eerste schets te maken van het nieuwe ontwerp van deze ruimte. Het samenstellen van een moodboard kan hierbij helpen. Plak verschillende ideeën op het bord, om samen met je partner tot definitieve keuzes te komen. Welke kleuren laat je straks terugkomen in de badkamer? Kies je voor relatief kleine, of juist hele grote tegels op de wanden en vloer? Enzovoorts. Zelfs met zo’n moodboard is het vaak lastig om voor jezelf te visualiseren hoe bepaalde keuzes in de praktijk uit zullen pakken. Kies om deze reden voor het laten ontwikkelen van een 3D tekening. In dit artikel lees je er meer over. 

Duidelijke visualisatie van het nieuwe ontwerp 

Een gratis 3D tekening bij je badkamer verbouwing laten ontwikkelen geeft je het best mogelijke beeld van het gekozen ontwerp. Op basis van zo’n 3D tekening kun je waar nodig aanpassingen doen. Passen kleuren en materialen minder goed bij elkaar, dan je op voorhand verwacht had? Is er naast de sanitaire voorzieningen die je in het ontwerp hebt opgenomen voldoende ruimte voor een los bad of bijvoorbeeld een tweede wastafelmeubel? Het zijn voorbeelden van aspecten die bij het uitwerken van een 3D tekening naar voren kunnen komen. Je komt er liever op voorhand achter, dan na de daadwerkelijke realisatie van je badkamerrenovatie.

Laat een 3D tekening maken door een specialist 

Hoewel je op het internet software kunt vinden voor het maken van een 3D tekening van je badkamer, is het raadzaam dit over te laten aan een specialist. Op deze manier weet je zeker dat de gehanteerde maten kloppen. Een specialist komt voorafgaand aan het uitwerken van het 3D ontwerp bij je langs om de badkamer in te meten. Ben je niet volledig tevreden over het ontwerp? Laat deze in dat geval aanpassen. 

Van een 3D tekening naar de uitvoering van je verbouwing 

Een bijkomend voordeel van het laten maken van zo’n 3D tekening is de mogelijkheid om deze partij ook de realisatie van de verbouwing op zich te laten nemen. Zo beleg je de volledige renovatie, van het eerste contact tot aan de realisatie ervan, bij één partij. Het voorkomt miscommunicaties en verzekert je van een badkamer die straks naadloos aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren en smaak. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen