pinterest
Tips bij het huren van opslagruimte in Rotterdam

Tips bij het huren van opslagruimte in Rotterdam

Wanneer je extra ruimte nodig hebt om je inboedel of andere spullen in te stallen, of als je je woning hebt verkocht maar nog niet je het nieuwe huis kunt intrekken, is het huren van opslagruimte in Rotterdam een uitstekende oplossing. Maar waar moet je op letten? Met de volgende tips ben jij verzekerd van een mooie opslag voor een goedkope prijs. 

Opslagruimtes in Rotterdam vergelijken

Er zijn veel aanbieders van opslag, zo ook in De Maasstad. Daarom raden wij aan om opslagruimtes Rotterdam met elkaar te gaan vergelijken. Let hierbij bijvoorbeeld op de huurvoorwaarden. Is het nodig om een borgsom betalen? Hoe hoog is die borgsom? Zit je direct meerdere maanden of zelfs een jaar vast aan de opslagruimte, of is het maandelijks of dagelijks opzegbaar? Het is slim om dit van te voren uit te zoeken, al helemaal wanneer je bij voorbaat weet dat je de opslag maar tijdelijk wilt huren. Anders is het zonde wanneer je voor lange tijd maandelijks een bedrag moet betalen voor iets waar je helemaal geen gebruik van maakt.

Ook is het altijd goed om prijzen te vergelijken van opslagruimte in Rotterdam. Deze kunnen namelijk ver van elkaar af liggen. Verder krijg je op basis van foto’s van de opslagboxen een goed beeld van hoe deze eruit zien. Is het schoon en opgeruimd? Zijn de boxen geconditioneerd? Als je alle aanbieders in jouw regio gaat vergelijken en op basis van bovenstaande punten een keuze maakt, zit je vast en zeker goed met je te huren opslagruimte! 

Opslag Rotterdam inrichten

Zodra je een keuze van opslagruimte hebt gemaakt, wil je deze box natuurlijk zo efficiënt mogelijk gebruiken. Ga je er tussentijds regelmatig naartoe om spullen eruit te halen? Let dan goed op dat je de spullen die je nodig hebt, niet achteraan en/of onderop neerlegt maar juist vooraan. Dit scheelt enorm veel tijd, zodat je niet iedere keer jouw opslagruimte in Rotterdam opnieuw hoeft in te richten. Daarnaast is het handig om op de buitenkant van de dozen te schrijven wat de inhoud is, zodat je altijd weet waar de spullen liggen die je nodig hebt.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen