pinterest
Tips voor een mooie hippe inrichting? Zo doe je dat

Tips voor een mooie hippe inrichting? Zo doe je dat

Ben je op zoek naar tips voor een mooi en hip interieur? Wil je weten hoe jouw woonkamer écht de uitstraling krijgt die bij je past? Ons interieur verandert nog wel eens, en dat is niet zo raar. Uiteindelijk is de inrichting van je huis de spiegel van jouw persoonlijke smaak en stijl. Weet je precies wat je mooi vindt, maar kun je nog wel wat advies gebruiken voor een trendy inrichting? In dit artikel geven we je alvast een aantal ideeën voor een mooie woonkamer. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Er zijn tegenwoordig veel woonwinkels waar je leuke styling tips voor het interieur kunt opdoen, zoals bijvoorbeeld Goossens Wonen & Slapen.

Tips voor een hip interieur. Combineren is de key!

Een mooi interieur waarbij kleuren perfect in elkaar overlopen, creëer je door het combineren van de juiste materialen en accessoires. Een mooie inrichting is niet alleen tijdloos, maar straalt ook de sfeer uit waarin jij je prettig voelt. Hou je van aardetinten en meubels van hout of bamboe? Probeer deze dan eens te combineren met bijvoorbeeld een vloerkleed van hennep. Om de naturel tint een klein beetje te doorbreken, kies je voor accessoires in bijpassende kleuren. Grote woonkussens in de kleur mosgroen bijvoorbeeld. Super trendy en een echte blikvanger in jouw interieur. Goossens Wonen & Slapen laat tevens leuke voorbeelden zien hoe je woonaccessoires, kleuren en meubels kunt combineren voor deze hippe inrichting.

Houd de kleuren in balans en zorg voor een eye-catcher

Alleen met een goede kleurenbalans maak je jouw inrichting één geheel. Zorg ervoor dat je altijd één of twee goede basiskleuren hebt, die je terug laat komen in de kussens of woonaccessoires. Zorg nu voor een échte eye-catcher! Dit kun je doen door bijvoorbeeld een wand te schilderen in een bijpassende kleur, of door middel van een prachtig vloerkleed. Met een contrasterende kleur zorg je ervoor dat jouw interieur nog meer tot leven komt. Met deze tips voor een mooi en hip interieur weet je zeker dat jouw huis ook écht jouw thuis wordt.

Afbeelding

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen