pinterest
Tips voor het aanschaffen van keukenapparatuur

Tips voor het aanschaffen van keukenapparatuur

Afbeelding

Of je nu simpelweg gaat verhuizen, je erg van koken houdt of er iets kapot is gegaan: soms is het nodig om nieuwe keukenapparatuur te kopen. Voor de ene persoon is dit een feest, de ander trekt het liefst zo snel mogelijk iets uit het schap om de winkel uit te komen. Waar moet je allemaal op letten bij de aanschaf van nieuwe keukenapparatuur?

Goedkoop is vaak duurkoop

Het lijkt fijn om een apparaat te kopen voor een scherp, laag prijsje. Toch is het vaak zo dat dit kwalitatief niet de beste apparaten zijn. Mocht je dus van plan zijn het apparaat veelvuldig te gaan gebruiken, dan is het verstandiger om voor een merk te kiezen waarvan je weet dat de kwaliteit gewaarborgd is. Bekijk ook vooral onafhankelijke recensies in tijdschriften of webmagazines om je te oriënteren. Ook kunnen reviews van andere gebruikers je helpen een keuze te maken die aansluit bij jouw gebruik en wensen. Soms is het iets duurdere model net wat je zoekt.

Energieverbruik

Daarnaast is het ook verstandig om naar een energielabel van een bepaald apparaat te kijken. Zeker bij groot witgoed wat dagelijks gebruikt wordt of non-stop aanstaat is het belangrijk ook hier goed naar te kijken. Koelkasten en vaatwassers bijvoorbeeld werken vrijwel altijd met een energielabel. Het beste energielabel is A+++. Hierna volgen A++, A+, A, B, C enzovoort. Het kan dus lonen om voor een iets duurdere koelkast te kiezen, omdat je weet dat je vervolgens (veel) geld zal besparen op je energierekening.

Koopjes jagen

Er is een groot aanbod aan winkels die keukenapparatuur verkopen. Mocht je iets nodig hebben, let dan op de koopjes. Want korting bij Media Markt is al aan de orde van de dag. Zeker als je een groot apparaat wil kopen, kan het lonen om even af te wachten tot er iets in de aanbieding komt. Houd wel de prijzen bij om te voorkomen dat je op het verkeerde moment koopt. Dit kan je veel geld schelen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen