pinterest
Tuintegels kopen?

Tuintegels kopen?

Ben je op zoek naar nieuwe tuintegels? Bekijk het ruime assortiment op totaaltegel.nl. Totaaltegel heeft een ruim aanbod aan tuintegels samengesteld op basis van de laatste trends en ontwikkelingen in de tegelbranche. Laat je adviseren door het tegeladvies en ga samen met Totaaltegel op zoek naar jouw perfecte tegel.  

Afbeelding

Het ruime assortiment van Totaaltegel

De tegels verschillen op gebied van kleur, afmeting, materiaal, eigenschappen en prijs. Zoek je naar onderhoudsvriendelijke en krasbestendige tegels? Dan zijn keramische tuintegels iets voor jou. Of ben je meer opzoek naar een natuurlijke tegel voor een organische tuin? Dan zijn terrastegels van natuursteen iets voor jou. 

Volg de laatste trend en kies voor CeraDo tegels. CeraDo tegels zijn gemaakt van keramiek en beton en staan bekend om de prachtige structuren en organische stroomlijnen. CeraDo tegels komen goed tot hun recht in een moderne tuin en zijn super trendy. 

Klimaat adaptieve tegels 

Wanneer je op zoek bent naar een klimaat adaptieve tegel die overtollig regenwater opvangt zijn waterdoorlatende tuintegels de oplossing. Waterdoorlatende tuintegels zijn een nieuwe en revolutionaire ontwikkeling op het gebied van keramische tuintegels. De tegel is bevestigd op een onderlaag van kunststof. Deze onderlaag werkt als waterbuffer en vangt regenwater op om het vervolgens langzaam aan de ondergrond af te voeren. 

Laat je adviseren

Is het assortiment overweldigend en heb je hulp nodig bij het uitzoeken? Bij totaaltegels staan ze altijd voor je klaar met advies. Of laat je inspireren en adviseren tijdens een bezoek aan een van onze showrooms. Is winkelbezoek niet mogelijk? Maak dan gebruik van de monstertegel service. Laat tegels thuis bezorgen zodat je het steen met eigen handen kan voelen en ervaren. Totaaltegels biedt ook een online tegeladvies service aan voor als je liever thuisblijft. 

Voor het ruime assortiment en antwoord op al je vragen, bezoek www.totaaltegel.nl

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen