pinterest
Op zoek naar nieuwe cilindersloten? Vind ze bij toplock.nl!

Op zoek naar nieuwe cilindersloten? Vind ze bij toplock.nl!

Ben je op zoek naar nieuwe cilindersloten? Bekijk het ruime aanbod op toplock.nl en vind het perfecte slot voor jouw woning. Wil je graag een kapot slot vervangen of je huis extra beveiligen? Cilindersloten zijn kwalitatieve sloten met een lange levensduur zodat ze lekker lang mee gaan.  

Wat is een cilinderslot?

Een cilinderslot bestaat uit twee onderdelen: een cilinder en een behuizing. Wanneer de juiste sleutel in de cilinder wordt gestoken, kan deze draaien in de behuizing. Hiermee wordt het slot geopend of gesloten. Er zijn twee verschillende soorten cilindersloten: gelijksluitende cilindersloten, waarbij je met één sleutel meerdere sloten kan openen, en verschillend sluitende cilindersloten, waarvoor je meerdere sleutels nodig hebt.  

De veiligheid van gelijksluitende cilindersloten neemt niet af om de reden dat je ze allemaal met één sleutel kunt openen. Gelijksluitende cilindersloten zijn net zo veilig als verschillend sluitende cilindersloten. 

Het aanbod van toplock.nl 

Bij toplock.nl vind je een groot aanbod aan kwalitatieve cilindersloten. Met gemiddeld een 9.0 als klanten beoordeling zit je bij toplock.nl zeker goed. Alle cilindersloten voldoen aan SKG** of SKG***. Een SKG*** cilinderslot beschermt je tegen kerntrekken, een inbraakmethode die tegenwoordig regelmatig voorkomt. Je kan kiezen voor cilinders van vijf verschillende merken met een inhoud van een halve cilinder tot en met 10 cilinders,. De aanbevolen modellen zijn de M&C Condor, de M&C Matrix en de Iseo extra’s. Alle drie de modellen voldoen aan SKG*** met kerntrekbeveiliging. 

Waarom cilindersloten bij toplock.nl?

Toplock.nl garandeert snelle verzending. Wanneer je voor 17:00 cilindersloten besteld zijn ze morgen al in huis! Verder betaal je geen verzendkosten bij bestellingen vanaf €50,- en heb je 30 dagen retourrecht op je bestelling. De klantenservice staat altijd voor je klaar met vrijblijvend advies. 

Voor het ruime assortiment aan cilindersloten en antwoord op al je vragen, bezoek www.toplock.nl.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen