pinterest
Tweedehansje: waar tweedehands winkelen een avontuur wordt

Tweedehansje: waar tweedehands winkelen een avontuur wordt

In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, moedigt Hansje van Tweedehansje.com mensen aan om de schoonheid te zien in hergebruikte producten. Met zijn cowboyboots en passie voor vintage, is hij jouw gids in de tweedehands jungle.

Tweedehansje.com is een platform gericht op het maken van duurzamere tweedehands keuzes. Met dit platform wil Hansje mensen helpen om meer tweedehands spullen te kopen en biedt mensen een steuntje in de rug om tweedehands shoppen overzichtelijker en leuker te maken. Hansje wil graag een wereld creëren waarin tweedehands winkelen een eerste keuze is. 

Bij Tweedehansje.com draait het zowel om het vinden van unieke schatten die een verhaal vertellen, als om bijna nieuwe producten kopen met garantie. Van vintage speelgoed tot designerkleding, tot een bijna nieuwe MacBook. Het platform biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van professionele tweedehands winkels die zowel nostalgische herinneringen oproepen als bijdragen aan een duurzamere wereld. 

Een belangrijk aspect van Tweedehansje.com is de focus op professionele verkopers. Hier gelden dezelfde consumentenrechten, retourmogelijkheden en garanties als bij nieuwe producten. Geen gedoe met onderhandelingen - alleen betrouwbare transacties en gemoedsrust voor de consument.

Laat je ook inspireren door Hansje en neem een kijkje op Tweedehansje.com!

Ondernemers met een online tweedehands winkel kunnen zich nog steeds aanmelden bij Tweedehansje.com! Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Samantha via samantha@tweedehansje.com.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen