pinterest
Voeg tijdloze elegantie toe aan je interieur

Voeg tijdloze elegantie toe aan je interieur

Hoe maak je van je huis een thuis? Een goede vraag die iedereen op een andere manier zal beantwoorden. Voel je je helemaal comfortabel bij de huidige woontrends of ben je niet zo trendgevoelig maar kies je voor een interieur die je zelf samenstelt? Om je thuis te voelen in je eigen huis is het vooral belangrijk dat je je hart volgt. Trend of geen trend, zolang jij en jouw medebewoners zich maar prettig voelen in huis. Het creëren van jouw droomwoning kan je ook zo duur maken als je zelf wilt. Ook met een beperkt budget kan je jouw huis stijlvol inrichten. Waarom kiezen voor nieuwe meubels als je met toffe vintage designmeubels extra flair geeft aan je interieur.

Interieur met karakter

Houd je van meubels met een doorleefde look en een verhaal? Verrijk dan jouw woning met vintage pareltjes. Het design van toen laat zich perfect matchen met de trends van nu. Bij de kringloopwinkels vind je mooie voorbeelden van tweedehands meubels. Maar voor het vinden van de echte designklassiekers moet je iets meer je best voor doen. Vintage design, verlichting en kunst uit heel Europa kan je online vinden. Struinend over internet vind je de mooiste pareltjes die jouw interieur compleet maken.

Afbeelding

Japandi woonstijl

Japandi is een interieurstijl die al een tijdje trending is. Deze stijl bestaat uit een mix van de Japanse en Scandinavische interieurstijl. De look is minimalistisch, functioneel en rustgevend, met een vleugje imperfectie in zuivere wabi-sabi-stijl. Een vintage kast van Deens design past fantastisch in deze woonstijl. Een mooi voorbeeld van hoe je de trends van nu kan verrijken met design van vroeger. Hoeveel designklassiekers je toevoegt is geheel aan jou, blijft het bij één nostalgische blikvanger of omring je je met meer postmodern design?

Duurzame nostalgie

Meubelstukken, woonaccessoires, verlichting en kunst krijgen de stempel vintage wanneer de items tussen de 20 en 100 jaar oud zijn. De klassiekers zijn vaak op ambachtelijke manier gemaakt en zijn daardoor extreem duurzaam. Het is vooral de uitstraling en de kwaliteit die aantrekkelijk is bij re-use. Door te kiezen voor vintage design haal je niet alleen een blikvanger in huis, je denkt ook aan het milieu. Daarnaast kan je jarenlang plezier hebben van vintage design. De designobjecten zijn niet alleen van waarde voor je interieur, ze blijven waardevast. Wil je van interieur wisselen, dan is er altijd weer een interieurliefhebber die jouw designmeubel wilt hebben.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen