pinterest
Wil je spelen met het binnenkomende licht? Gebruik dan een jaloezie

Wil je spelen met het binnenkomende licht? Gebruik dan een jaloezie

Afbeelding

Hoewel veel mensen het zich niet beseffen, speelt licht een cruciale rol in de vorming van een bepaalde sfeer in een kamer. Zo is het zo dat bij weinig licht eerder een intieme sfeer ontstaat en bij veel licht eerder een frisse, open sfeer. Het is dus fijn als je met licht kunt spelen om de sfeer in je huis te veranderen. Dit doe je bijvoorbeeld door het gebruik van een jaloezie.

Spelen met licht

Door het gebruik van jaloezieën kan je ervoor zorgen dat de sfeer in een kamer gemakkelijk verandert. Jaloezieën kan je het best ophangen bij het raam waar veel licht binnenvalt. Op deze manier kan je de grootste aanpassingen maken. Het fijne aan jaloezieën van Topjaloezieën.nl is dat je ze helemaal dicht kunt doen, helemaal open maar ook een beetje ertussenin. Zo ontstaat altijd de sfeer die jij voor ogen hebt.

Voldoende privacy

Naast een sfeermaker biedt een jaloezie ook voldoende privacy. Veel mensen vinden het immers niet fijn als iedereen zomaar bij ze naar binnen kan gluren. Bij intieme familiemomenten wil je immers niet dat de buitenwereld ook mee kan genieten. Ook dan kunnen jaloezieën heel erg handig zijn. Ze zorgen ervoor dat je gemakkelijk je eigen, veilige nest kan maken.

Lichtblokkade

Bij sommige activiteiten is het nu eenmaal beter als er niet teveel licht aanwezig is. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een film kijken met een groep vrienden. Dat is veel beter in het donker of schemerlicht. Dat is dus ook erg handig aan jaloezieën: je kunt gemakkelijk het licht blokkeren waardoor je niet afhankelijk bent van het tijdstip van de dag om een bepaalde activiteit uit te voeren.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen