pinterest
Wonen met meer ruimte en een handige externe opslag

Wonen met meer ruimte en een handige externe opslag

Met de stijgende huizenprijzen in heel Nederland is het steeds moeilijker om een betaalbare woning te vinden. Hierdoor hebben starters op de woningmarkt maar ook huizenbezitters steeds meer moeite om genoeg ruimte te krijgen in de stad. Zeker in de Randstad met steden als Amsterdam, Almere, Heerhugowaard is dit een steeds groter probleem. Opslag huren bij een externe Self Storage aanbieder kan dan de oplossing zijn.

Geen ruimtegebrek en een opslagruimte aan de rand van de stad

Om toch lekker zelf de ruimte te hebben bestaan er tegenwoordig allerlei oplossingen om meer opslag te creëren. Zo zijn er meubelen te koop met veel opbergruimte. Maar ook oplossingen zoals de ruimte onder te trap of een garage in de tuin worden steeds meer gebruikt. Op deze manier creëer je steeds meer ruimte in je woning op een slimme manier.

Indien het dan nog steeds niet genoeg is, of er is een kind op komst en er moet een extra slaapkamer gecreëerd worden. Dan is verhuizen wellicht een mogelijkheid, mocht dit nou te duur zijn. Of er wordt geen geschikt huis gevonden, dan komt een externe opslag goed van pas. Tegenwoordig zijn er full service storage oplossingen beschikbaar. Hierbij word jij volledig ontzorgd.

Afbeelding

Full service storage, een nieuw concept, hoe werkt het precies?

Er is een nieuw innovatief opslag concept dat full service storage heet. Hierbij regel je opslagruimte online en je hoeft zelf verder niks meer te doen. Er komen 2 sterke mannen en een verhuis bus, zij pakken jouw spullen op en brengen ze naar de opslag. Kort uitgelegd, 3 simpele stappen;

-        Reserveer je opslag unit gemakkelijk online
-        Je spullen worden opgehaald uit je woning en opgeslagen
-        Heb je weer iets nodig, binnen 24 uur staan jouw spullen weer in de woning

De grootste aanbieder van Europa is Boxie24 Opslag, zij hebben vestigingen door heel Nederland en doen dit al sinds 2014. Ook indien je woning op de bovenste verdieping ligt zonder trap, halen zij gewoon de spullen op. Een makkelijk innovatief concept. Doordat zij duurzame groene verhuisdozen aanbieden en gecentraliseerd alle spullen van hun klanten ophalen, is het ook nog eens een duurzaam alternatief voor opslag. Self Storage maar dan makkelijker.

Verhuizen en tijdelijke opslag nodig?

Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u tijdelijke opslag nodig omdat u tussen twee woningen inzit. Geen probleem, juist hier is deze service perfect. U laat uw spullen ophalen en zodra u de sleutel heeft van de nieuwe woning laat u uw spullen weer in de nieuwe woning leveren.

Dit opslagconcept in geschikt voor;

-        Tijdelijke opslag
-        Meubel opslag
-        Inboedel opslag
-        Self Storage
-        Zakelijke opslag

Verhuizen is stressvol genoeg, daarom is het makkelijk als een aanbieder u ontzorgt en gewoon het zware werk voor u regelt. Vroeger moesten de mensen nog een bus huren, alles naar beneden sjouwen en dan naar de opslag rijden. Tegenwoordig boeken we dit gewoon online en laten we alles regelen. Doordat deze aanbieder het aan de rand van de stad opslaat, is het ook nog eens veel goedkoper dan zelf ergens een garage huren of een ruimte in de stad. Betaalbaar en makkelijk.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen