pinterest
Zo kun je je huis op een creatieve manier vormgeven!

Zo kun je je huis op een creatieve manier vormgeven!

Veel mensen onderschatten de kracht van tape. Tape kan gebruikt worden voor veel zaken die gerelateerd zijn aan het huis. Zo kan je bijvoorbeeld wanddecoratie eenvoudig en op een onzichtbare manier ophangen, zonder te hoeven boren. Maar tape kan voor heel veel meer dingen in huis functioneel zijn. Het fijne aan tape is dat iedereen ermee om kan gaan, omdat het gebruiksvriendelijk is. Wil je zaken in huis weer omgooien? Dan kun je de tape weer makkelijk verwijderen. Wil jij weten hoe je dit in huis kunt inzetten? Lees dan snel verder!

Het gebruik van tape in huis

Tape is een zeer geniale uitvinding en is verkrijgbaar in verschillende varianten. Hiermee kun je bijna alles vastmaken of beplakken. Dubbelzijdige tape is een van zeer handige tool voor in huis, vooral als dit tape 3M is. Deze tape is speciaal gemaakt om twee oppervlaktes op een onzichtbare manier te verbinden. Dubbelzijdig tape gebruiken is ontzettend makkelijk. Wanneer je het rolletje gebruikt, is het belangrijk dat de plakzijde wordt bevestigd aan hetgeen waar iets opgeplakt moet worden. Vervolgens kan het beschermfolie er vanaf gehaald worden, zodat er een tweede plakzijde is. Hieraan kan het gewenste object geplakt worden.

Dit soort tape is handig om bijvoorbeeld decoratie op te hangen. Op deze manier hoef je geen boor te gebruiken om het huis op te fleuren. Dit komt goed uit wanneer je een huurwoning hebt, omdat hier soms niet in geboord mag worden. Het is echter belangrijk om rekening te houden met het draaggewicht van het item dat je ophangt. 

Andere mogelijkheden

Andere zaken waar dubbelzijdige tape voor gebruikt kan worden, is vloerbedekking. Dit komt goed uit wanneer je vloerbedekking wilt leggen zonder gebruik te maken van lijm, spijkers of nietjes. Het dubbelzijdige tape kun je met de plakzijde op de vloer aanbrengen, het folie verwijderen en de vloerbedekking erop aanbrengen. Ook voor de wanden kan dubbelzijdig tape een handige oplossing zijn. Zo kun je zelf makkelijk behang aanbrengen of zelfs aanpassen wanneer je daar de behoefte voor hebt. 

Wil je tape kopen? En heb je geen idee waar je tape van kwaliteit kunt vinden? Dan kun je het beste een kijkje nemen in het assortiment van Tapir. Hier kun je alle 3M tape, lijm en zelfs kitten vinden.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen