pinterest
Zo vier je vakantie in je eigen tuinhuisje

Zo vier je vakantie in je eigen tuinhuisje

Afbeelding

Het is natuurlijk heerlijk om te genieten van een ontspannende vakantie, maar wist je dat je helemaal niet ver hoeft te reizen om te kunnen relaxen? Je kunt je eigen tuinhuisje namelijk ook transformeren in een prettige plek waar je samen met vrienden en familie lekker ontspant. Er zijn een aantal manieren waarop je je tuinhuisje kunt transformeren in een luxe vakantieoord waar je helemaal tot rust kunt komen.

Je eigen tuinhuisje

Een tuinhuisje is een ontzettend veelzijdige toevoeging op je tuin. Je kunt dit huisje namelijk transformeren in jouw ideale rustplek. Houd je van knutselen en klussen? Maak dan een werkplek van je tuinhuis. Vind je het juist fijn om een lekkere plek te hebben waar je een boek kunt lezen of gezellig kunt kletsen met geliefden? Dan kan je het huisje aankleden met gezellige zitplekken of een comfortabele loungeset. Met een aantal grote kussens zorg je ervoor dat iedereen lekker kan ontspannen in het huisje. Zo voelt het alsof je in een luxe hotel verblijft.

Warm bij de haard

Wat is er nou gezelliger dan een knisperend haardvuur op een donkere avond? In de zomer en winter kan je je blokhut knus maken met een lekker vuurtje. Hier heb je niet veel voor nodig, want een simpele kachel is voldoende om een tuinhuisje te verwarmen. Zorg er wel voor dat je kwalitatief haardhout gebruikt. Dit zorgt namelijk voor minder rook, waardoor je tuinhuisje aangenamer zal ruiken. In de winter houd je elkaar warm met dit fijne haardvuur en in de zomer kan je zelfs nog tot laat in de avond in de tuin blijven zitten.

Maak een eigen bar

Wordt jouw blokhut het hart van ieder feestje? Dan is het leuk om een eigen bar te creëren in dit huisje. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een paar kwalitatieve stukken hout heb je binnen de kortste keren een toog gecreëerd. Plaats hier een koelkastje en een grote voorraad glazen onder en je hebt altijd een lekker drankje bij de hand.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen