pinterest
Zo krijg je een ontzettend persoonlijk interieur

Zo krijg je een ontzettend persoonlijk interieur

Afbeelding 

Er is geen plek op de wereld zo persoonlijk als je eigen woning. Daarom is het fijn wanneer je echt je eigen stempel kunt drukken op je interieur. Natuurlijk doen we dit allemaal al door meubelstukken en accessoires uit te zoeken die bij ons passen, maar je kunt ook nog een stapje verder gaan. Er zijn namelijk verschillende accessoires die je helemaal op maat kunt laten maken en dus echt persoonlijk zijn. Met goed drukwerk van Reclameland.nl weet je bovendien dat deze items van hoge kwaliteit zullen zijn.

Creatief met stickers

Heb je een kinderkamer die je op wilt fleuren met vrolijke plaatjes? Of wil je de woonkamer een speels accent geven met een opvallende afbeelding? Dan zijn stickers de perfecte oplossing. Je kunt ze plakken waar je wilt en zo een originele look creëren. In de kinderkamer is het leuk om een sticker af te laten drukken van hun favoriete dieren, maar je kunt ook een klein cartoonpersonage op de muur plakken. In je eigen slaapkamer staat een inspirerende quote altijd mooi. Een wandsticker heb je bovendien binnen de kortste keren op de muur zitten.

Je eigen posters maken

Je kunt foto's van je gezin op allerlei verschillende manieren af laten drukken, maar heb je een poster al overwogen? Deze items kunnen zo groot of klein zijn als je zelf maar wilt. Bovendien zijn ze ontzettend makkelijk in te lijsten. Laat bijvoorbeeld leuke portretfoto's maken van het hele gezin en hang deze ingelijst op. Dit idee is mooi voor in de gang, maar staat ook leuk in de woonkamer.

Maak een statement met een banner

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher voor je interieur? Ga voor een persoonlijk exemplaar door een van je foto's op een banner af te laten drukken. Dit kan een familiefoto zijn, maar een natuurfoto van een speciale vakantie is natuurlijk ook prachtig. Banners zijn uiteraard groot, waardoor het mooi is om de foto rustig te houden. Zo heb je een opvallende en persoonlijke eyecatcher in je kamer.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen