pinterest
Zo zit je er voorlopig weer warm bij

Zo zit je er voorlopig weer warm bij

Wanneer je in een nieuw huis gaat wonen, voelt het net als een nieuw begin. En dat is het eigenlijk ook. Want dat nieuwe huis kun je helemaal van top tot teen gaan inrichten zoals je wilt. Wonen in een nieuw huis is ook spannend. Je kunt twijfelen tussen kleuren die je het liefst in je interieur wilt en dit kun je ook bij meubels en alle andere zaken hebben. In de zomer kun je genieten van de warmte en hoef je dus niet aan de isolatie te denken. De koude winterdagen zijn een ander verhaal. Heb jij geen idee hoe het met goed isoleren zit of wil je er meer over weten? Dan is dit artikel voor jou! 

Het isoleren van uw dak 

Met het isoleren van je dak wil je voorkomen dat je minder warmte in huis hebt en dus ook meer kunt besparen op je energie kosten. Je kunt zo comfortabeler wonen en meer genieten van jouw huis. Voordat je isolatie gaat plaatsen, zul je eerst een materiaal moeten kiezen. XPS platen zijn een type isolatiemateriaal waar vaak voor gekozen wordt. Zo zijn ze erg populair, omdat je ze op meerdere manieren kunt gebruiken. XPS platen zijn niet alleen drukvast, maar ook vochtbestendig, daarom kun je ze goed gebruiken voor dakisolatie. Hiernaast kun je ze ook goed gebruiken voor je vloeren in huis. Hierbij is het een goede optie om deze platen in de keuken te plaatsen. 

Isoleer ook vloeren en muren

In de winter wil je natuurlijk voorkomen dat je geen last heeft van koude voeten. Het zal niet fijn zijn voor jou, maar ook voor je huisgenoten en eventueel bezoek. Om ervoor te zorgen dat je comfortabel in uw huis kunt wonen, kun je vloerisolatie plaatsen. Hierbij is kun je onderscheid maken in isolatie voor houten vloeren, maar ook in betonnen vloeren. Voor iedereen is er dus een mogelijkheid. Bij beide vloeren kun je de isolatie in de kruipruimte. Heb je dit niet bij je houten vloer? Dan kun je de isolatie ook tussen de houten balken onder de vloerklemmen. Wanneer je ook gebruik maakt van muurisolatie, dan is je huis volledig geïsoleerd en zult je geen last van de kou hebben. 

Kortom, je kunt tijdens de koude winterdagen ervoor zorgen dat je geen last van de kou hebt door je dak te isoleren. Hier kun je XPS platen voor gebruiken. Dit materiaal is ook goed voor je vloeren. Isoleer je ook de muren? Dan is je huis volledig geïsoleerd.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen