pinterest
5x inspiratie voor moderne keukens

5x inspiratie voor moderne keukens

Ben jij toe aan een nieuwe keuken? Dan begin je met inspiratie opdoen voor de verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een moderne keuken, dan ontdek je al snel dat er heel veel mogelijkheden zijn. Wij gingen voor je op zoek en vonden 5 voorbeelden van prachtige moderne keukens.

Foto5x inspiratie voor moderne keukens

1. Strakke witte kastjes met moderne apparatuur

In deze keuken is gekozen voor strakke witte kastjes zonder handgrepen. Alle deuren en laden zijn voorzien van het soft close systeem. Opvallend is de moderne apparatuur. De beide ovens zijn op hoogte geplaatst, zodat je er gemakkelijk bij kunt zonder te bukken. Hoewel in deze opstelling is gekozen voor een gaskookplaat, kun je natuurlijk ook gaan voor een inductieplaat als je liever op elektra kookt.

Foto5x inspiratie voor moderne keukens

2. Grijs in hoogglans

Deze keuken heeft bijna dezelfde soort kastjes als de eerste keuken. Een groot verschil is echter de coating: hier is gekozen voor een hoogglans afwerking. Dat geeft de keuken onmiddellijk een heel andere uitstraling. Het werkblad is elegant dun afgewerkt en de wandplaat bestaat uit glas. Kortom: een prachtig strak geheel met een bijzonder moderne uitstraling.

Foto5x inspiratie voor moderne keukens

3. Witte keuken met klassieke touch

Deze keuken is ook prachtig modern uitgevoerd. Er is gekozen voor moderne apparatuur en een strakke uitstraling. Toch zijn er wat mooie klassieke elementen bewaard gebleven. Zo hebben de kastjes een afwerking met randen en hebben ze ook mooie handgrepen. De keuken past zodoende heel goed in de moderne tijd, maar heeft toch ook een klassieke touch.

Foto5x inspiratie voor moderne keukens

4. Zwart houten opstelling

Hout past soms ook uitstekend in de moderne stijl, mits het goed is afgewerkt. Deze keukenkastjes zijn matzwart uitgevoerd, maar de houtnerf is zichtbaar gebleven. Het werkblad en de apparatuur zijn zeer modern, waardoor de keuken er mooi strak uitziet. Toch is het er warm en gezellig. Deze keuken past niet alleen goed in de moderne, maar ook in de industriële stijl.

Foto5x inspiratie voor moderne keukens

5. Twee kleuren keuken met kookeiland

Als je keuken inspiratie zoekt, hoort daar natuurlijk ook een kookeiland bij. In dit geval is gekozen voor een verrassende combinatie. Het kookeiland is wit, het vaste keukenblok is zwart uitgevoerd. Deze twee kleuren matchen mooi met elkaar en zorgen dat de keuken niet te licht of te donker is. Er is gekozen voor een matzwart werkblad, een inductiekookplaat en een modern afzuigsysteem. Deze moderne keuken met kookeiland is een prachtig voorbeeld van de mogelijkheden die je hebt.

Als je een nieuwe keuken wilt plaatsen, moet je over verschillende dingen nadenken. Niet alleen de opstelling is van belang, maar ook het materiaalgebruik, de kleuren en de afwerking. Het kiezen van de apparatuur kan ook heel wat tijd in beslag nemen. Daarom is het verstandig om van tevoren inspiratie op te doen. Wil je over enkele jaren waarschijnlijk je huis verkopen, dan moet je daar ook rekening mee houden. Met deze greep uit alle mogelijkheden heb je al aardig wat inspiratie verzameld. Welke keuken vind jij het mooist?

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen