pinterest
Behang in 2023

Behang in 2023

Behang geeft het interieur een unieke uitstraling en is daarom ook populair bij projecten van interieur stylisten en architecten. Met behang kan je een ruimte helemaal transformeren en een unieke sfeer creëren. Niet alleen een prachtige toevoeging voor de wanden in de woonkamer of slaapkamer, maar kan in bijna elke ruimte worden toegepast. Wat dacht je van de hal of toiletruimte! Wil jij je interieur een mooie upgrade geven? De nieuwe Aquila collectie van Masureel zorgt voor een unieke touch!

FotoBehang in 2023

Inspiratie uit kleurrijke steden

Aquila is een combinatie van mediterrane sferen en elegante mode. Van citrusbomen en cipressen tot warme, geometrische stofontwerpen: frisse kleurcombinaties en warme toon-in-toon behangen. Masureel haalde inspiratie uit kleurrijke steden en dorpjes rondom het middellandse zeegebied en verrijkte de designs met een tikje textiel.

FotoBehang in 2023

De textieluitstraling is de rode draad door de collectie heen en geeft je het gevoel dat je wordt omringd met weefsels en elegante stoffen in plaats van behangpapier. Precies hierdoor krijgt de collectie een heel unieke touch.

Laat je inspireren door Aquila. Ontdek deze behangcollectie en de vele andere op de website: www.masureel.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen