pinterest
Creëer een Zen interieur

Creëer een Zen interieur

Een Zen interieur geeft ruimte om tot rust te komen. Na een drukke dag vol prikkels is het aangenaam om in een zen-interieur thuis te komen. Buiten wordt naar binnen getrokken en is er plaats voor de natuur, maar het blijft wel minimalistisch. Lees meer over de kleuren en wandbekleding om een interieur met een ontspannen sfeer te creëren en raak geïnspireerd door het moodboard!

De beste kleurentherapie

Ga voor aardetinten om een gezellig en warm gevoel te creëren. Tinten als taupe, mosterd en bruin, gemengd met hout en crème brengen een sereen gevoel van rust. Gecombineerd met de wandbekleding uit het kleurthema 'burnt sandstone' uit de nieuwste collectie 'Zen' van Masureel, creëer je de beste kleurentherapie voor als je thuiskomt na een hectische dag. 

FotoCreëer een Zen interieur 

De collectie Zen brengt nog meer kleurthema’s aan bod die dit gevoel van harmonie oproepen. Binnen de hele wandbekleding collectie telt alleen de essentie, alles wat overbodig is mag weg. Zo sta je even stil, neem je de omgeving rustig in je op, ben je je bewust van jezelf en voel je je in harmonie. Alles valt even op zijn plaats en je bent zen. 

Met zachte bloemen, natuurlijke materialen en ongecompliceerde tekeningen van je wandbekleding ontstaat een rustig interieur om heerlijk in te ontspannen. De pure tekeningen waarbij geen enkele lijn overbodig is, brengen rust. 

Met Zen creëer je een interieur - én mindset - die heerlijk in balans is. Ontdek deze collectie of nog vele andere op de website: www.masureel.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen