pinterest
Double Loft

Double Loft

Topdesgner Osiris Hertman ontwerpt woningen voor klanten van Nederland tot Moskou en Monaco tot Indonesië. Voor dit project reisde hij af naar de Hofstad, waar hij een riante bovenwoning ombouwde tot een luxe woning voor een jong, voormalig expatgezin. Het eindresultaat is een ruime en prachtig ingedeelde en ingerichte woning waar verschillende functies worden gemengd en soepel in elkaar overvloeien. De benaming 'Double-loft' past het beste bij de uitstraling en gebruik van deze luxe woning.

FotoDouble Loft

Ruimtelijk gevoel creëren

Warmte, levendigheid en veel open ruimtes, dat zijn de opvallende kenmerken van deze ruime eengezinswoning in de regeringsstad, die bestaat uit twee grotendeels open verdiepingen en drie terrassen. Osiris: "In dit huis heb ik zo min mogelijk muren gebruikt, om zoveel mogelijk een ruimtelijk gevoel te creëren. Ik heb veel woonfuncties met elkaar vermengd: koken, loungen en slapen."Het open karakter van deze woning en functies van de diverse ruimtes lopen prachtig in elkaar over. De oorspronkelijke en originele kenmerken van de loft zijn prachtig geïntegreerd in de sfeer van het interieur. De bakstenen muur en balkenplafond geven karakter aan de woning en zijn van grote waarde in dit interieurdesign. Om zijn opdrachtgevers te leren kennen, neemt Osiris Hertman één of twee interviews af. “Ik wil weten hoe mensen leven, wat voor hun ontspannen betekent van wellness tot film, en welke settings er zijn met bezoek,” vertelt Osiris. “Zoals eten, koken en actief met elkaar in de keuken, of juist in een lounge setting de tijd doorbrengen bij de openhaard.”

FotoDouble Loft

Stoere materialen en luxe stoffen

In dit project is zijn signatuur herkenbaar aanwezig. In de gym werden zijn design shutters gespot. De mantel van de haard is voorzien van de door Osiris ontworpen tegels, welke stuk voor stuk in Portugal met de hand worden gemaakt. Daarnaast heeft hij een perfecte mix van stoere materialen en luxe stoffen gevonden, waardoor er voor dit jonge gezin een warm en luxe thuis is ontstaan.

Wil je de hele reportage van Osiris Hertman en die van andere interieurarchitecten bekijken? Bestel dan hier de 5de editie van UW woonboek. Deze maand is ook de 6de editie van de mooie serie Woonboeken verschenen. Het nieuwste UW Woonboek shop je hier

Lees ook: Binnenkijken bij... de mooiste projecten uit het woonboek

Osiris Hertman | www.osirishertman.com

Fotograaf: Jurrit van der Waal

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen