pinterest
Exclusieve TATE-collectie Graham & Brown

Exclusieve TATE-collectie Graham & Brown

Kunst op de muur. Met de lancering van de exclusieve TATE collectie brengt Graham & Brown toegankelijke kunst in huis. De collectie bestaat uit 32 muurschilderingen die op maat geprint kunnen worden als fotobehang. Ze tonen een aantal prachtige schilderwerken van beroemde kunstenaars als Vincent van Gogh, Piet Mondriaan en Claude Monet. TATE Modern in Londen is het nationale museum van Groot-Brittannië.

Uitzicht op de Noordzee

FotoExclusieve TATE-collectie Graham & BrownZo wil je wakker worden. Met dit uitzicht. Seascape: Autumn Morning (c. 1935) toont het uitzicht op de Noordzee bij Robin Hood’s Bay, een favoriete plek van kunstenaar Dame Ethel Walker. Dit schilderij heeft rustige kleuren van blauwe tinten, waarin de golven met impressionistisch geïnspireerde penseelstreken zijn geschilderd. De blauwe kleur past geweldig bij de houten visgraat vloer.

Behang in de badkamer

FotoExclusieve TATE-collectie Graham & BrownVictor Pasmore's Spiral Motif komt heel goed tot z'n recht in deze badkamer. Hypermodern vormgegeven met de muurschildering als basis. Ze worden milieuvriendelijk geproduceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van inkt op waterbasis en al het papier is afkomstig van duurzame bronnen.

Van Gogh

FotoExclusieve TATE-collectie Graham & BrownEen van Van Gogh’s laatste werken, Farms Near Auvers (1890), toont het uitzicht vanuit Auvers-sur-Oise. Het is een gewaagd kunstwerk in deze slaapkamer met de fel groenen en gele penseelstreken. Met de gebruiksvriendelijke tool op de website van Graham & Brown kunnen de unieke ontwerpen eenvoudig worden gepersonaliseerd op de door jouw gewenste maat, waardoor ze perfect passen.

FotoExclusieve TATE-collectie Graham & Brown

Lees hier ook: Erfgoedcollectie aan de muur

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen