pinterest
Geef je slaapkamer een frisse Look met een nieuwe muurkleur

Geef je slaapkamer een frisse Look met een nieuwe muurkleur

Ben je toe aan een verandering in je slaapkamer? Overweeg dan eens om een nieuwe kleur aan je muren toe te voegen! Het is een eenvoudige en effectieve manier om de sfeer van de ruimte te veranderen en je slaapkamer een frisse uitstraling te geven. Bovendien is het een relatief betaalbare manier om je slaapkamer te upgraden en aan te passen aan je persoonlijke stijl. Of je nu kiest voor een zachte pasteltint, een gedurfde accentkleur of een rustgevende neutrale tint, een nieuwe muurkleur kan echt het verschil maken.

Kies de juiste kleur

Het kiezen van de juiste kleur voor je slaapkamer kan een uitdaging zijn, maar het is zeker de moeite waard om daar wat tijd aan te besteden. Denk na over welke sfeer je wilt creëren in de ruimte. Wil je een rustige en ontspannen omgeving? Kies dan voor zachte, neutrale tinten zoals beige, grijs of denim blauw. De nieuwe behangcollectie Rustic Weft van Graham & Brown heeft een handgeweven ontwerp en een zacht aards dessin; perfect voor het restylen van de slaapkamer!

FotoGeef je slaapkamer een frisse Look met een nieuwe muurkleur 

Een van de meest opvallende kenmerken van de Rustic Weft-collectie is het uitgebreide kleurenpalet. Met negen prachtige, getemperde kleuren om uit te kiezen, biedt deze collectie voor elk wat wils. Van het rustgevende Glastonbury tot het warme Toast, en van het kalmerende Palm tot het tijdloze Denim, de kleuren van Rustic Weft zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij verschillende interieurstijlen en persoonlijke voorkeuren.

FotoGeef je slaapkamer een frisse Look met een nieuwe muurkleur

Een ander behang geïnspireerd op structuur en textiel is Armando. Ook dit behang is verkrijgbaar in mooie, neutrale kleuren. Light blue, Chocolate, Hazel, Sage, Stone, Neutral, Emerald en Navy.

FotoGeef je slaapkamer een frisse Look met een nieuwe muurkleur

Kies voor een accentmuur achter je bed of experimenteer met contrast door het behang te combineren met meubels en accessoires in contrasterende kleuren en materialen. Kies beddengoed, kussens en accessoires die passen bij de kleuren en texturen van het behang en maak van je slaapkamer een ruimte waar je echt tot rust komt!

FotoGeef je slaapkamer een frisse Look met een nieuwe muurkleur

www.grahambrown.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen