pinterest
Groene accenten in huis voor frisse lente-vibes

Groene accenten in huis voor frisse lente-vibes

Groene tinten brengen een frisheid en levendigheid in een ruimte, en kunnen een geweldig accent zijn voor een thuiswerkplek, slaapkamer of keuken. Omdat een verandering van het seizoen het perfecte moment is om je interieur aan te passen en nieuwe, positieve energie in huis te brengen, is dit het moment voor een frisse metamorfose.

FotoGroene accenten in huis voor frisse lente-vibes

Groene tinten style je zo

Groene kleuren staan erom bekend te kalmeren en de concentratie te verbeteren. En ze zijn trending op dit moment! Desenio heeft een nieuwe collectie met levendige, groene natuurposters die perfect zijn om je huis een make-over te geven.

Een inspirerende thuiswerkplek

FotoGroene accenten in huis voor frisse lente-vibes

Wanneer je je fris en mentaal scherp moet voelen, kan je omgeving een grote rol spelen. Het gebruik van groene accenten in wanddecoratie kan je gevoel van helderheid vergroten, en natuurposters maken je thuiskantoor tot een rustgevende en inspirerende plek.

Een rustgevende slaapkamer

FotoGroene accenten in huis voor frisse lente-vibes

Ontsnap aan de chaos van buitenaf door je slaapkamer om te toveren tot een heerlijk rustgevende plek. Zachte groene tinten sluiten mooi aan bij fris beddengoed en een lichte, heldere esthetiek. Voeg planten toe aan je slaapkamer om de luchtkwaliteit te verbeteren, en laat ze matchen met de groene tinten van je geselecteerde posters.

Een creatieve keuken

FotoGroene accenten in huis voor frisse lente-vibes

Voeg de zomer toe aan je keuken en laat je zintuigen ontwaken! Culinair geïnspireerde posters zorgen ervoor dat jij je creatieve kant kan tonen. Speel met een mix van groene tinten, net als de verse en gezonde ingrediënten die je toevoegt aan je gerechten!

Foto's: Desenio

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen