pinterest
3 x thuiswerkplek ideeën voor het nieuwe jaar

3 x thuiswerkplek ideeën voor het nieuwe jaar

Kan je wel een boost gebruiken bij het thuis werken? Geef je home office dan wat extra aandacht met nieuwe posters! Onderzoek heeft aangetoond dat kunst je creativiteit en productiviteit verhoogd. En omdat iedereen anders is, heeft Desenio voor 3 type thuiswerkers een eigen home office ingericht met posters en kalenders. Welk type ben jij?

1. DE CREATIEVELING

Sommigen worden wellicht gestresst van jouw creatieve chaos, maar jij houdt er nu eenmaal van wanneer de dingen snel gaan. Het liefst omgeef jij je met alles dat een inspiratie kan vormen voor je nieuwste project. Til je home office naar een hoger niveau en voeg abstracte posters toe aan je muren, met prints van organische vormen en figuurlijke kunst.

Foto3 x thuiswerkplek ideeën voor het nieuwe jaar

2. DE MINIMALIST

Als je de dingen graag simpel houdt en het liefst werkt in een strakke, rustige omgeving dan is de kans groot dat jij jezelf ziet als een minimalist. Posters met een neutraal kleurenpallet staan goed in jouw ideale werkomgeving, en deze moderne en minimalistische stijlen zijn perfect voor aan je muur!

Foto3 x thuiswerkplek ideeën voor het nieuwe jaar

3. DE FASHIONISTA

Mode is jouw grootste inspiratie, en jij weet hoe je de dingen in stijl doet. Jouw home office is waarschijnlijk de plek waar alle accessories matchen en waar je de mooiste coffee table books hebt uitgestald. De zwart-wit posters van dit seizoen staan prachtig in je stijlvolle home office - en zijn perfect te combineren met roze en metallic accenten.

Foto3 x thuiswerkplek ideeën voor het nieuwe jaar

Geïnspireerd geraakt? Ga dan snel aan de slag! De posters koop je bij Desenio

Vind hier meer leuke ideeën voor je home office.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen