pinterest
UW Woonboek voor elke interieur liefhebber

UW Woonboek voor elke interieur liefhebber

Het nieuwste interieurboek is een dik bladerboek met 448 pagina's interieur inspiratie. Mooie binnenkijkers en reportages van bekende interieurarchitecten en designers.

De vijfde editie van het hardcover koffietafelboek is een een echte must have voor elke interieur liefhebber. Met projecten van interieur specialisten en bekende Nederlandse architecten zoals Hans Kuijten, Osiris Hertman, Kees Marcelis, Remy Meijers, Roos Reedijk, Michiel de Zeeuw, Stephen Versteegh, Thomas Eurlings, Roelfien Vos, Inge Bouman, Jeroen de Nijs, Marie-Gon, Lisa van Nes, Jolanda Knook, Doreth Eijkens, Percy van der Werve en Sabine Kerkenaar, afgewisseld met prachtig beeldmateriaal van diverse interieur merken en kunstenaars. De vijfde editie van deze mooie serie boeken geeft een nog completer beeld van de huidige woontrends en de mogelijkheden op gebied van interieur.

Wil jij het koningsblauwe woonboek met gouden letters ook graag hebben of cadeau geven? Bestel hem dan voor €32,50 in de shop dan sturen wij het pakket snel naar je op, zodat je kan genieten van tof design en mooie interieurs en projecten van bekende interieurarchitecten. 

FotoUW Woonboek voor elke interieur liefhebber

keesmarcelis.nl

UW Woonboek editie 5 bestellen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen