pinterest
Groentrend in de keuken

Groentrend in de keuken

Niet alleen in het interieur is groen de trend, ook in de keuken laat de kleur groen zich zien. Keukens met groene fronten zijn in opkomst, groene planten zagen we het afgelopen jaar al veel en deze worden in 2020 dé smaakmakers in de keuken. Ook achterwanden gaan we zien in verschillende mooie kleuren groen geverfd of kant en klaar groen geleverd. Op het gebied van keukenaccessoires is er steeds meer groen te vinden, zoals de originele broodtrommel en botervloot van RIG-TIG in de mooie nieuwe kleur: dusty green.

FotoGroentrend in de keuken

BOX-IT broodtrommel - RIG-TIG

Slimme groene keukenhulpjes

De slimme en gestylde broodtrommel past in de meeste keukens en houdt (zelf gebakken) brood en koek voor lange tijd vers. De broodtrommel is gemaakt van melamine en de stevige, duurzame bamboe deksel kan ook worden gebruikt als snijplank. Dus, met de BOX-IT broodtrommel heb je twee producten in één.

FotoGroentrend in de keuken

Met de BOX-IT botervloot pimp je je ontbijttafel en biedt je een mooie schone plek aan boter. Als het ontbijt voorbij is, gaat de botervloot terug in de koelkast en staat klaar voor een volgend gebruik.

Nu kun je kiezen uit vijf kleuren, white, black, grey, dark blue en dusty green. Als er een sapje wordt geserveerd is de mooie COOL-IT glazen karaf (1,5 liter) met de slimme dop, ontworpen door Francis Cayouette, nu ook verkrijgbaar in dezelfde groene tint. Een mooie aanwinst voor je groene keuken! Meer keuken inspiratie vind je hier

Beeld: RIG-TIG

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen