pinterest
Haute couture voor je ramen

Haute couture voor je ramen

Mooie raamdecoratie is als een juweel voor het raam, een prachtige aanvulling op elk interieur. Deze 'haute couture' is essentieel voor het creëren van de juiste sfeer en het beheersen van de lichtinval. Naast het verfraaien van de woonruimte, biedt raamdecoratie ook privacy en beschermt het tegen nieuwsgierige blikken van buitenaf.

Wat vaak over het hoofd wordt gezien, is de impact van raamdecoratie op de energie-efficiëntie van een huis. Slimme en duurzame raamdecoratie gaat verder dan enkel visuele aantrekkingskracht; het biedt intelligente oplossingen voor temperatuurregulering en energiebesparing. Door bewust te kiezen voor raamdecoratie van Zonnelux, die niet alleen mooi is, maar ook slim en duurzaam, investeer je in zowel de esthetiek als de functionaliteit van je leefruimte.

FotoHaute couture voor je ramen

Bamboe raambekleding

De populariteit van bamboe raamdecoratie is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen, en dat is niet verwonderlijk. Bamboe gordijnen combineren esthetiek met functionaliteit, waardoor ze een lust voor het oog zijn. Ze laten voldoende natuurlijk licht binnen en bieden tegelijkertijd de gewenste privacy. Deze bamboe gordijnen zijn gemakkelijk te integreren in de meeste interieurstijlen. Bovendien is bamboe raambekleding buitengewoon duurzaam. Telkens wanneer een bamboescheut wordt gekapt, groeien er twee nieuwe scheuten terug, wat bijdraagt aan het behoud van dit hernieuwbare materiaal.

Houten shutters

De Zonnelux shutters worden met aandacht voor detail vervaardigd en zijn een stijlvolle en sfeervolle toevoeging aan diverse interieurs. Of je nu kiest voor een klassieke uitstraling of Scandinavische invloeden, de diverse afwerkingen bieden de perfecte aanvulling op ramen. De shutterscollectie omvat drie varianten - Eco-line, Top-line en Brushed-line - elk gemaakt van kwalitatief hout met lamelopties in 60 of 90 mm breedte. De Brushed-line, vervaardigd van lichtgewicht Paulownia hout, heeft een voelbare houtstructuur en is ideaal voor een robuuste uitstraling. De Zonnelux shutters worden op maat gemaakt en zijn geschikt voor verschillende raamtypes. Ze zijn zelfs geschikt voor keukens en badkamers mits er goed geventileerd kan worden.

FotoHaute couture voor je ramen

Slimme raamdecoratie

Met technologie die steeds meer in ons leven integreert, is slimme raamdecoratie een logische stap. Bij Zonnelux staat comfort, eenvoud en veiligheid centraal. Bedien je raamdecoratie gemakkelijk met een afstandsbediening, via een app of zelfs met spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Slimme raamdecoratie reageert automatisch op timers of scènes, waardoor je niet eens zelf de handeling hoeft uit te voeren.

Zonnelux produceert haar raamdecoratie op maat, zodat je het volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Of je nu een specifieke raamvorm hebt, een draai-kiepraam of raamdecoratie voor de badkamer zoekt, zij adviseren je graag. Want ieder raam verdient een uniek sieraad.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen