pinterest
Het snoepje voor in bed!

Het snoepje voor in bed!

Nu de dagen korter en kouder worden, is je bed toch wel 'the place to be'. Dus als het even kan, draaien we ons nog een keertje lekker om of kijken we een film in bed. Dat vraagt natuurlijk ook om een upgrade van je slaapkamer! Zeker van toegevoegde waarde is dit snoepje voor in bed: de bigDOT...

FotoHet snoepje voor in bed!

Bijzettafeltje en knuffelkussen

De bigDOT is een rond hoofdkussen, een zacht bijzettafeltje voor je koffie, een knuffel en een heerlijke dot. Het is een kleurrijk snoepje voor in bed. De bigDOT nodigt uit om nog langer rustig in bed te blijven liggen. Een dag of een nacht met je bigDOT en je vraagt je af hoe je ooit zonder hebt kunnen leven.

FotoHet snoepje voor in bed!

De verwisselbare kussenslopen voor de bigDOT zijn er in 14 prachtige kleuren organic perkal katoen. Samen met de verschillende kleuren beddengoed kun je eindeloos je bed en de slaapkamer stylen. Maak je bed onweerstaanbaar lekker en enjoy the SUITE life, want met SUITE702 vier je het leven in bed. De bidDOT is je nieuwe vriend die nog meer 'Bed Peace' creëert voor het hele gezin.

De bigDOT is gevuld met zachte ganzenveertjes, wordt gemaakt in Nederland en heeft het DownPass certificaat: het keurmerk voor dons en veren met de strengste criteria op het gebied van dierenwelzijn. Tevens heeft het kussen het NoMite certificaat waarmee het geschikt is voor mensen met astma of huisstofmijt allergie.

FotoHet snoepje voor in bed!

Het hoofdkussen is verkrijgbaar voor €44,95 en een kussensloop voor €29,95 via suite702.com. Ook leuk om meer 'Bed Peace' aan iemand cadeau te geven.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen