pinterest
Maatwerk wandbekleding en interieurstoffen met ongeëvenaarde printkwaliteit

Maatwerk wandbekleding en interieurstoffen met ongeëvenaarde printkwaliteit

Ben je op zoek naar decoratie om je interieur een unieke uitstraling te geven? Dan tippen wij de wand- en vloerbekleding van by MAUT; een exclusiviteit in interieurdecoratie! Het product onderscheidt zich van traditionele druktechnieken door de duurzame en snelle digitale print-technieken. De producten worden op maat gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken, wat resulteert in een uniek interieurproduct dat volledig is afgestemd op jouw wensen.

FotoMaatwerk wandbekleding en interieurstoffen met ongeëvenaarde printkwaliteit

In het assortiment vind je hoogwaardige digitaal geprinte wandbekleding, vloerkleden en kamerbreed tapijt met de meest haarscherpe prints en uitgesproken kleurcombinaties. by MAUT heeft vijf unieke behangkwaliteiten en twee tapijtkwaliteiten waaruit je kan kiezen, elk met een eigen exclusieve uitstraling. Of je nu op zoek bent naar goud, textiel of fiberglass behang, of hoogwaardige tapijten met een prachtige glans of matte pool, het is allemaal mogelijk.

Deze interieurdecoratie is niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook zeer exclusief. Elk ontwerp wordt op maat gemaakt, zodat je een uniek product krijgt dat perfect past bij jouw visie en persoonlijkheid. Of je nu een interieurarchitect, -merk of projectinrichter bent, by MAUT biedt een servicegerichte aanpak die volledig gericht is op jouw wensen en behoeften.

FotoMaatwerk wandbekleding en interieurstoffen met ongeëvenaarde printkwaliteit

Bovendien wordt er nauw samengewerkt met een professioneel team van fabrikanten, grafisch vormgevers en designers om ervoor te zorgen dat elk detail van het productieproces perfect is. "Onze ervaring en technische expertise zorgen ervoor dat onze producten naadloos aansluiten op de wensen van de interieurmarkt. We ontwikkelen ons aanbod voortdurend en volgen de nieuwste printtechnieken op de voet, zodat we altijd de hoogste kwaliteit en meest exclusieve producten kunnen bieden," vertelt Mirjam Klunder.

Ben jij op zoek naar een uniek interieurproduct? Of wil je graag deskundig advies? Kijk dan op de website van by MAUT

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen