pinterest
Met dit behang haal je een echte muurschildering in huis

Met dit behang haal je een echte muurschildering in huis

Fotobehang geïnspireerd door de natuur is enorm populair. De wens om een uniek interieur te creëren is bij veel mensen groot en behang met weelderige bladeren en bloemen past daar fantastisch bij.

Wij worden dan ook helemaal blij van de vier nieuwe dessins in de op maat gemaakte fotobehangcollectie van Graham & Brown. Voor de woonkamer, slaapkamer, hal of de toiletruimte; met deze behangcollectie breng je in elke ruimte een unieke sfeer met een echte muurschildering. Het behang kan worden aangepast met vier verschillende beschikbare afwerkingen, variërend van papier tot, vezelig, mica-vezelig, glad en stofeffect. 

Afhankelijk van de gewenste look

De dessins, Congo, Grizedale, Kimono en Bloem, zijn allemaal geïnspireerd op de trendvoorspellingen voor 2023.

FotoMet dit behang haal je een echte muurschildering in huis

Blijf dicht bij huis met Grizedale, geïnspireerd op de bossen van het Lakeland die je vaak ziet in het Verenigd Koninkrijk. Dit is een rijk landelijk landschap dat doet denken aan de Britse seizoenen, beschikbaar in Green, Dusk, Dawn en Autumn, met zachte zonnige intervallen die door de bomen schijnen. Het op maat gemaakte Grizedale-behang geeft je huis een adembenemend uitzicht. 

FotoMet dit behang haal je een echte muurschildering in huis

Bloem, daarentegen, is opnieuw vertaald uit het Nederlandse archief, het is een boeiende muurschildering die weelde uitstraalt. Rijk aan een intense geschiedenis behoudt Bloem Mood status en impact.

FotoMet dit behang haal je een echte muurschildering in huis

Gevormd door een symfonie van kleur, worden scharlaken, violet en crème bij elkaar gehouden door een diepe antracietgrijze achtergrond. Het kan worden gebruikt als een statement in de woonkamer of slaapkamer of als een opvallend kenmerk en op het plafond worden geplakt.

FotoMet dit behang haal je een echte muurschildering in huis

Reis ver weg met de weelderige bladeren geïnspireerd op het Afrikaanse Congo. Het Congo behang is geïnspireerd op de “Why on Earth trend”, het ontwerp is subtiel en verfijnd en toont een pittoresk oerwoudtafereel in diepe en aardse tinten. Het brengt een sereen gevoel van rust in elke kamer.

FotoMet dit behang haal je een echte muurschildering in huis

Fotobehang Kimono is geïnspireerd op de Japanse flora. Perfect om de sfeer van Japandi te creëren met een essentie van luxe in huis. Kimono is een complex bloemenspoordesign, subtiel geverfd in een zachte pastelkleur. De kleurencombinatie Kimono Morning brengt een gevoel van rust en is de perfecte mix van verfrissing en ontspanning, geschikt voor woonruimtes of slaapkamers.

Lees hier ook: Design en kleur van het jaar 2023

www.grahambrown.com 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen