pinterest
Oranje in het interieur voor een zonnige vibe

Oranje in het interieur voor een zonnige vibe

Of je nu een complete make-over van je interieur wilt of gewoon op zoek bent naar wat inspiratie om je ruimte op te frissen, met oranje breng je een zonnige vibe in elke kamer.

FotoOranje in het interieur voor een zonnige vibe

Imperial Orange behang - Graham & Brown

Van gedurfde oranje muren die het statement van je persoonlijkheid weerspiegelen tot kleine maar krachtige oranje accenten die een ruimte tot leven brengen. Oranje is een krachtige kleur die goed is voor je humeur en de gezelligheid in huis kan vergroten; geen wonder dat je het steeds meer ziet terugkomen in de wereld van interieurontwerp.

FotoOranje in het interieur voor een zonnige vibe

Oranje behang

Met het Imperial Orange behang van Graham & Brown op je muren, creëer je naast een zonnige vibe ook in no time een kleurige koloniale sfeer in huis. Imperial Orange combineert vorstelijke Aziatische motieven, opvallende handgeschilderde ornamenten op een oranje achtergrond. Zo krijgt de muur een subtiele touch van de Chinese cultuur in een handomdraai, want het behang is paste-the-wall.

FotoOranje in het interieur voor een zonnige vibe

Zoals bij elk behang heeft Graham & Brown 4 perfect bijpassende verftinten. Fortune Cookie, Alanna, Angel Dust en Stone zijn allemaal verkrijgbaar als matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak. Voor wie het iets minder kleurig wil is er ook een grijze variant van het Imperial behang.

Foto's: grahambrown.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen