Blecks Stalen Deuren

Uitzonderlijk maatwerk stalen deuren met 10 jaar garantie, alleen van écht staal

Binnenkijken: voorbeelden van stalen deuren in het interieur

Stalen deuren zijn een schitterende eyecatcher in elk interieur. Ze hebben een strak lijnenspel met karakteristieke details en zorgen voor mooie lichtinval in huis. Dat, én het feit dat ze op veel manieren op maat kunnen worden gemaakt, maakt ze reuze populair bij interieurarchitecten. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden van stalen deuren in huis en laten we je voorbeelden zien. 

Voordelen van stalen deuren

Omdat staal veel sterker dan aluminium is, kan je bij stalen deuren kiezen voor slanke profielen waardoor er meer mogelijkheden zijn om de deuren te personaliseren. Zo is er altijd een deur die past bij jouw stijl en interieur. Stalen deuren zijn onverwoestbaar en isoleren zo'n 3x beter als aluminium. Ze zijn dus niet alleen mooi en functioneel, je bespaart ook nog eens op je verwarmingskosten!
Kies je voor stalen deuren van BLECKS dan kan je alle kanten op. De duurzame deuren worden op maat ontworpen en zijn uniek omdat de profielen uit één geheel en volledig met de hand worden gemaakt in de eigen lasserij. Van zwarte taatsdeuren, tot stalen vouwdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren: hier vind je zeker jouw favoriet voor je droomhuis.

Stalen taatsdeur

Blecks stalen taatsdeur tussen keuken en woonkamer #interieur #keuken #taatsdeur #blecks #stalendeur #glazendeur

Een stalen taatsdeur is een schitterende oplossing om de keuken en de living van elkaar te scheiden, terwijl je het idee van een open keuken behoudt. Deze deur vormt het middelpunt van je interieur, zorgt voor een mooie lichtval en kan naar beide kanten geopend worden.

Dubbele taatsdeuren van staal

Blecks stalen deuren. Dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten en een visgraatvloer #interieur #blecks #stalendeuren #taatsdeuren #interieurarchitectuur

Dubbele stalen taatsdeuren zorgen voor een stijlvolle en moderne look. Ze zijn strak en elegant en passen bij veel verschillende interieurstijlen. Een prachtige combinatie van hoogwaardig gecoat staal in zwart met transparant veiligheidsglas.

Zwarte stalen vouwdeuren

Stalen vouwdeuren in en suite. Blecks zwarte stalen deuren in interieur #blecks #stalendeuren #vouwdeuren #ensuite #interieur #inspiratie #wit #houtenvloer

Stalen vouwdeuren zijn heel goed binnen toe te passen en geven je interieur een bijzondere eyecatcher, zoals hier in een kamer en suite. Vouwdeuren zijn ook heel geschikt voor een tuinhuis of voor de entree naar het terras.

Stalen taatsdeuren in brons

Interieur met stalen deuren in brons en stalen deur voor wijnkast #blecks #stalendeuren #brons #keuken #wijnkast #interieur #interieurarchitect

Zijn stalen deuren dan altijd zwart? Nee, zeker niet. De stalen profielen zijn in iedere gewenste kleur te coaten. Op die manier zijn de deuren nog persoonlijker te maken. De twee taatsdeuren en de deur voor de wijnkast in dit project zijn door BLECKS uitgevoerd in brons. Wat een mooi resultaat!

Stalen schuifdeuren 

Stalen schuifdeurenop maat gemaakt door Blecks stalen deuren #stalendeuren #schuifdeuren #interieur #blecks #landelijkwonen #landelijkestijl

Met een stalen schuifdeur creëer je ruimtelijkheid en kan je perfect verschillende ruimtes van elkaar scheiden zonder ruimte te verliezen. Ideaal ook voor een kantoor aan huis omdat de ruimte prachtig kan worden afgesloten.

Stalen scharnierdeuren

Stalen scharnierdeuren in het interieur. Blecks stalen deuren. Zwarte deuren #interieur #interieurarchitectuur #blecks #stalendeuren #scharnierdeuren #zwartedeuren #glazendeuren

Scharnierdeuren worden geplaatst in een elegant kozijn van staal en zijn op veel manieren uit te voeren. Ze hebben ook verschillende sluitmogelijkheden en dat is een mooi voordeel. Te gek ook voor een modern landelijk interieur!

Dubbele taatsdeuren met zijlichten

Zwarte taatsdeuren met dunne profielen, zijlichten en scharnierdeuren. Zwarte deuren in het interieur van Blecks stalen deuren #blecks #stalendeuren #interieur #deuren #glazendeuren

De slanke zwarte stalen profielen met hun glas geven het licht alle ruimte zodat er een open en transparant interieur ontstaat. Hier is gekozen voor dubbele taatsdeuren met zijlichten en een scharnierdeuren. Wat een mooi voorbeeld van de verschillende mogelijkheden.

Een stalen deur kiezen

Benieuwd welke deur bij jouw interieur past? Bij BLECKS kan je online een eigen deur ontwerpen en op maat samenstellen. Je ziet direct hoe jouw stalen deuren eruit komen te zien en je ontvangt direct een prijsopgave per mail. Dit alles doet je in een 3D configurator. 

Download hier het inspiratie magazine met nog meer schitterende voorbeelden:

Blecks stalen deuren inspiratie magazine. Voorbeelden #blecks #stalendeuren #interieur #deuren #glazendeuren 

Bekijk hier meer voorbeelden van glazen deuren oplossingen

BROCHURE AANVRAGEN

Blecks inspiratieboek -
Blecks inspiratieboek

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen