pinterest
Trends om je huis mee te decoreren

Trends om je huis mee te decoreren

Laat jouw stijl zien door middel van kunst aan de muur en creëer dit herfst- en winterseizoen een thuis waarin jouw persoonlijkheid wordt weerspiegeld met de vier seizoentrends. In dit artikel laten we je de vier must-have trends zien

"Deze seizoenen brengen een ode aan kleur - van elegante herfsttinten tot verfijnde terracotta- en blauwe nuances. In de nieuwe kunstcollecties vind je iets voor elke persoonlijkheid, met stijlen en kleurpaletten die de belangrijkste trends van dit seizoen weerspiegelen", zegt Annica Wallin, Executive Creative Director bij Desenio.

1. Be Expressive

Waag het om er vol voor te gaan! Deze overduidelijk blauwe trend van het seizoen is expressief en matchy-matchy, op de best mogelijke manier.

FotoTrends om je huis mee te decoreren

Het kleurenpalet is geïnspireerd door de zee en de lucht, en loopt van aquatinten tot klassiek blauw met een vleugje groen. Decoreer jouw ruimtes met trendy blauwe kleuren, verschillende nuances van dezelfde kleur, of juist een statement piece. Mix en match verschillende kunststijlen in blauwe tonen om zo deze kalme, en tegelijkertijd moderne look optimaal toe te passen in huis.

Lees ook: Kleurexpert Marie-Gon over kleur in de keuken

2. Be Mysterious

Het sensuele kleurenpalet van deze trend zet de toon voor het nieuwe seizoen. Traditionele mannelijke en vrouwelijke elementen worden samengevoegd voor een tijdloze look.

FotoTrends om je huis mee te decoreren

Breng deze strakke en elegante trend naar jouw muren met een mix van abstracte kunst, natuurfotografie en monochrome stijlen. Paars is een must in deze trend en voegt wat drama toe aan een anders klassiek herfstpalet.

3. Be Grounded

Breng licht in huis deze herfst, met deze op Scandinavië geïnspireerde trend. De trend viert onze nieuwe connectie met de natuur en aardse materialen, en geeft een gevoel van kalmte en rust.

FotoTrends om je huis mee te decoreren

Haal inspiratie uit luxueus minimalisme, duurzame materialen en het vervagen van de grens tussen buiten en binnen, en decoreer je wanden met abstracte schilderijen en natuurfotografie in beige- en grijze tinten en verfijnde terracotta- en blauwe kleuren om de look perfect na te bootsen.

4. Be Retro

Ga terug in de tijd deze herfst, en laat je inspireren door een nostalgisch kleurenpalet met een moderne twist.

FotoTrends om je huis mee te decoreren

Koele bruintinten gemixt met bosgroen en een vleugje rood creëren een knusse retrovibe die de perfecte basis vormt voor een uniek thuis. Natuurfotografie gecombineerd met stillevens en moderne grafische kunst zetten de toon voor deze stijl, en creëren een perfecte harmonie tussen traditionele en moderne elementen.

Lees ook: Zo creëer je een interieur dat bij je past

Bron: Desenio

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen