Woning met positieve invloed op gezondheid

Vandaag wordt de eerste mHome woning gepresenteerd tijdens de Innovation Expo in Amsterdam. Amazona en Villeroy & Boch zijn partners in dit bijzondere project, dat al is genomineerd voor diverse prijzen.

Natuurlijke materialen

Bio based home Villeroy Amazona

mHome staat voor modulair, mobiel en multi-inzetbaar. De innovatieve woning is van alle gemakken voorzien en opgebouwd uit natuurlijke materialen, zonder chemische toeslagstoffen. Ook de energievoorziening is duurzaam. Het concept is uniek en eenvoudig te gebruiken voor uiteenlopende functies als studentenhuisvesting, zorgwoningen of kantoren. Deze biobased woning, die niet belastend is voor de natuur en een positieve invloed heeft op de gezondheid, werd mogelijk gemaakt in samenwerking met zo’n 40 verschillende partijen, waaronder Amazona en Villeroy & Boch, met ORGA Bouw als verbinder en bouwer.

Verfspecialist

Verf Amazona bio based

Christel van Bragt, verfspecialiste en interieurstyliste voor Amazona, bedacht het duurzame interieurconcept voor de unieke woning. Ook leverde Amazona de verf: het label produceert de enige 100% biologisch afbreekbare krijtverf in Nederland. 

Duurzaam

Villeroy douchevloer

De mHome woning werd uitgerust met slim en duurzaam sanitair van Villeroy & Boch uit de collectie Squaro Infinity. Innovativiteit, duurzaamheid en efficiëntie in de bouw zijn belangrijke pijlers voor het merk en waren leidend bij de keuze voor het wastafelmeubel, de wandcloset en de douchevloer.  Meer weten over Villeroy & Boch? Check het hier.

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen