pinterest

4 UW Magazines

€ 26,80 Inclusief gratis verzending binnen Nederland

Een pakket van 4 woonmagazines waarin je alle informatie vindt die je nodig hebt wanneer je gaat verbouwen of je woning opnieuw wilt inrichten. Fijne glossy’s vol tips, trucs, droominterieurs, stappenplannen en interviews voor slechts € 26,80 om inspiratie op te doen!

Heb je plannen om de keuken te verbouwen? Dan is het keukenmagazine een handige en inspirerende informatiebron, waarin je alles vindt wat je moet weten bij het kopen van je droomkeuken. 
In het nieuwste badkamermagazine vind je een overzicht van verschillende badkamerstijlen, handige tips voor het indelen en inrichten van je nieuwe badkamer en inspirerende droombadkamers. 
Het haardenmagazine is hét naslagwerk op het gebied van sfeerhaarden en kachels. In het extra dikke magazine staan inspirerende reportages, hartverwarmende foto's en informatie over alle mogelijkheden in overzichtelijke rubrieken. Zo vind je gemakkelijk een haard of kachel die perfect bij jou en jouw woning past. 
En omdat de vloer de basis is van je interieur, hangt de keuze niet alleen af van het materiaal en de kleur die bij je past. Het nieuwste vloeren magazine maakt je wegwijs in het enorme aanbod dat er tegenwoordig is en is een mooie leidraad bij het vinden van je nieuwe vloer.

Kortom een mooi pakket om heerlijk bij weg te dromen deze zomer en plannen te maken voor jouw nieuwe droominterieur!

Uitgever:
BouwMedia bv
Taal:
Nederlands
Bindwijze:
Ingebonden
Afmetingen:
30cm x 20cm

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen