pinterest

UW Vloer magazine

€ 5,95 Exclusief verzendkosten

De vloer is de basis van je interieur en daarbij hangt de keuze niet alleen af van het materiaal en de kleur die bij je past. Ook de wanden vormen een volwaardig onderdeel van het interieur en bepalen de sfeer in huis. Het nieuwste vloeren en wanden magazine maakt je wegwijs in het enorme aanbod dat er tegenwoordig is en is een mooie leidraad bij het vinden van je nieuwe vloer en het behangen, verven en omtoveren van je wanden. 

In het nieuwste UW Vloer & Wand Magazine vind je een handige onderverdeling van de mogelijkheden in verschillende rubrieken. Van houten vloeren en visgraat parket tot laminaat, PVC en tegels. Kijk daarbij ook naar de ‘look-a-likes’, die momenteel immens populair zijn. Ze doen qua uitstraling niet onder voor ‘echt’  hout of natuursteen, maar zijn praktischer in onderhoud en gebruik.

Als het goed is, begin je dan een idee te krijgen van wat je graag thuis op de vloer wilt leggen. Dan is het tijd om de kleur te kiezen. Welke meubels wil je perse houden en hoe staan ze bij de kleur van de vloer straks? Ga je de muren nog een nieuw kleurtje geven? Overweeg je te gaan voor vloerverwarming?

Met deze tips in je achterhoofd kan je tijdens het bladeren door het nieuwste vloer & wand magazine ongetwijfeld de inspiratie vinden voor een vloer en wand die het beste bij jou past. We wensen je veel inspiratie!

Uitgever:
BouwMedia bv
Taal:
Nederlands
Bindwijze:
Ingebonden
Afmetingen:
30cm x 20cm

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen