pinterest
3 tips bij het inrichten van de keuken!

3 tips bij het inrichten van de keuken!

Het inrichten van de keuken blijft een uitdaging! Het komt vaak voor dat je te veel keukengerei en dergelijke hebt voor de beschikbare ruimte. En, wanneer je een grote keuken hebt, is het natuurlijk handig dat de pannen in de buurt van het fornuis liggen en je niet eerst een vierdaagse door de keuken hoeft te wandelen. Naast de indeling wil het oog natuurlijk ook wat. Daarom geven we je in dit artikel 3 tips die je kunt gebruiken bij het inrichten!

Afbeelding

Praktisch indelen

Wanneer je keuken niet heel ruim is en je veel spullen kwijt moet, kun je nog wel eens in de problemen komen. We hebben een aantal handige keukenhacks voor je gevonden die je kunt gebruiken. Allereerst een dubbele bestekla. Super efficiënt, en je kunt twee keer zoveel kwijt! Ook zijn extra planken, wanneer dit mogelijk is, nooit verkeerd. Het beste is om hier geordende producten neer te zetten voor een nette uitstraling.  Daarnaast heb je natuurlijk een koffiezetapparaat, magnetron en waterkoker die je ergens kwijt moet. Misschien zelfs wel een blender. Berg deze in open verticale kasten op! Scheelt een hoop ruimte.

Voeg kleine accessoires toe

Om het naast praktisch een beetje leuk en eigen te maken, moeten er een aantal kleine accessoires bij. Op het kookeiland bijvoorbeeld een leuke schaal met kaarsen en herfstblaadjes. Je kunt ook denken aan praktisch én leuk, bijvoorbeeld een mooie rosé gouden keukenrolhouder. Als je zo’n geluksvogel bent met een leuke bar aan het kookeiland, dan zijn barkrukken natuurlijk ook top. Wat ook handig is, is een ijzeren stang waar je keukengerei kunt ophangen.

Afbeelding

Keukenraam bekleden

Je houdt er van of je vindt het helemaal niks. Het liefst kook jij de hele dag of je moet er absoluut niet aan denken en vind avondeten koken al een ramp. Als je zo’n echte chef-kok bent en ook nog wel een lekker taartje bakt, komt het wel eens voor dat de keuken een puinzooi wordt. Spetters op de tegels van de muur kan je er gelukkig makkelijk afpoetsen, maar wat als dit op de raamdecoratie van het keukenraam komt? Is er uberhaupt wel geschikte raamdecoratie voor de keuken? Jazeker. Vouwgordijnen, rolgordijnen & duo rolgordijnen zijn geschikt. Alle drie makkelijk schoon te houden. Het vouwgordijn kan naar de stomerij indien nodig en roljaloezieen kunnen afgenomen worden met een klamme doek! Nu is het alleen nog een kwestie van kiezen welke raamdecoratie bij jouw smaak past!

Afbeelding

Heb jij al een idee over hoe je de keuken gaat inrichten?

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen