pinterest
Badkamerinspiratie van luxe hotels

Badkamerinspiratie van luxe hotels

Afbeelding

We willen allemaal een beetje luxe in ons leven. Gezien de hoeveelheid tijd die we dagelijks in de badkamer doorbrengen, is het logisch om te investeren in een ‘suite’ die ons leven een beetje gemakkelijker zal maken. Luxe hotels trakteren ons tijdens vakanties of city trips vaak op de mooiste badkamers met alle luxe van dien, zoals een jacuzzi of een glazen wand die uitkijkt op een verbluffend maar toch afgelegen uitzicht.

Wat als je iets van die extravagantie mee naar huis zou kunnen nemen? We hebben een paar ideeën op een rijtje gezet ter inspiratie om de luxe van hotelbadkamers in huis te halen.

Textiel

Een manier om jouw badkamer een beetje verfijnder te laten lijken, is door te investeren in het coördineren van jouw textiel, zodat je bijpassende sets handdoeken, badmatten, badjassen enzovoorts hebt. Kwaliteitsmaterialen, zoals Egyptisch katoen zorgen ervoor dat je producten lang meegaan en net iets specialer aanvoelen wanneer je ze gebruikt.

Vrijstaand bad

Als je graag wilt genieten van de hotel-badkamer-thuis-ervaring, is investeren in een elegante vrijstaande badkuip een manier om je badkamerruimte een stuk luxer te maken.

Traditionele badkuipen brengen verouderde glamour in jouw badkamer. Kies daarom voor een modern vrijstaand bad met vrijstaande badkranen. Dit geheel vormt een spectaculair middelpunt in elke badkamer.

Is budget niet iets waar je rekening mee hoeft te houden? Voeg dan een een op maat gemaakte whirlpoolfunctie in toe aan het bad, zo heb je alle luxe om een spa te bezoeken zonder de deur uit te hoeven!

Een ding om in gedachten te houden is dat de impact van een nieuwe badkuip een stuk minder zal zijn als de rest van jouw badkamer er niet visueel bij past. Zorg er dus voor dat jouw nieuwe bad mooi aansluit bij het huidige badkamerinterieur, anders zal je jouw badkamer binnen de kortste keren weer opnieuw willen inrichten.

Minimalistische douche

Als je niet de beschikbare ruimte of het budget hebt om een vrijstaand bad in te bouwen, kan een nieuwe minimalistische douchewand een goedkopere maar even stijlvolle oplossing zijn.

Kies voor een douchewand die luxe uitstraalt zoals een mat zwarte douchewand of een fraaie RVS douchewand. Met deze twee opties boots je een luxehotel perfect na.

Opbergruimte

Opbergruimte is de sleutel voor een prettige en luxueuze badkamer. Als alles een plaats heeft, voelt het allemaal veel meer georganiseerd en efficiënter aan wanneer je de badkamer gebruikt. Hierdoor voel jij je ook eerder ontspannen.

Opbergruimte zoals onderkasten en kolomkasten zijn fantastisch om alles te bewaren wat je nodig hebt in de badkamer. Voor items die gasten mogelijk tijdens het gebruik van de badkamer nodig hebben, zoals handdoeken en reserve toiletrollen, zal het mooi presenteren ervan een goede indruk maken en jouw bezoekers ook een aangenamere ervaring geven. Ze hoeven dan niet in paniek al je badkamerkasten afgaan op zoek naar een handdoek of een toiletrol. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld een inbouwnis of een inbouw reserverolhouder voor gebruiken.

Spiegel

Een badkamerspiegel is een belangrijk en bepalend element in de badkamer. Er zijn echter veel varianten om uit te kiezen. Voor een hightech, ultramodern hotelgevoel kan een moderne multifunctionele spiegel met elementen zoals een spiegelverwarming en bluetooth-integratie ervoor zorgen dat het gebruik van de badkamer als een luxe ervaring aanvoelt.

Als je voor een meer traditioneel thema gaat, kan een grote spiegel het dramatische statement maken dat je wenst. Een sierlijke lijst is misschien alles wat je nodig heeft om een chique hotelsfeer te creëren.

Met deze tips en ideeën hopen we je geïnspireerd te hebben, zodat je zelf de volgende stap kunt zetten om de ultieme luxe hotelervaring in je eigen badkamer te creëren.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen