pinterest
Bankstellen van UrbanSofa.nl

Bankstellen van UrbanSofa.nl

Ben je het internet aan het afstruinen op zoek naar mooie bankstellen? Er zijn zoveel verschillende banken te vinden, allemaal net weer een beetje anders. Maar vind je maar niet het perfect bankstel voor jou? Bij UrbanSofa kun je helemaal zelf je bank samenstellen. Stop met zoeken naar bankstellen en ga meteen naar https://www.urbansofa.nl/

Afbeelding

Zelf je bank samenstellen

Het samenstellen van een bank begint bij het vinden van jouw favoriete model. In de bankstellen collectie van UrbanSofa vind je talloze modellen banken. Of je nu houdt van strak en modern of van landelijk en romantisch, er is voor ieder wat wils. Banken met prachtige capitonnage of met heerlijke relaxfunctie. Je kiest zelf je favoriet!

Opstelling van je bankstel

Bankstellen zijn te verkrijgen in talloze formaten. Je kunt uit losse elementen zelf de opstelling van je bank bepalen. Zo kun je heerlijke lounge elementen toevoegen of bijvoorbeeld een hocker in de opstelling plaatsen. We raden het vooral aan om de ruimte op te meten waar jouw nieuwe bank komt, zodat je de perfecte opstelling kiest voor je bankstel.

Kies een mooie stof

De stof geeft jouw bank de looks waar jij op zoek naar bent. Met een stoffencollectie van maar liefst 200+ stoffen vind je altijd een stof die bij jou en je interieur past. Op dit moment zijn bankstellen met een heerlijke, zachte velvetstof helemaal de trend! Maar naast velvetstoffen vind je bijvoorbeeld ook prachtige ledersoorten in de meubelstoffencollectie van UrbanSofa. 

Waarom UrbanSofa?

Alle bankstellen van UrbanSofa worden helemaal met de hand gemaakt in hun Europese fabriek. Hierbij spelen duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu een grote rol. Daarnaast bieden ze hun meubels tegen een scherpe prijs aan. Dat kunnen ze doen, doordat ze kostbare schakels uit het proces weglaten. Zo besparen ze niet alleen op veel kosten, maar werken ze ook nog eens een stuk duurzamer. Ze doen bijvoorbeeld niet aan opslag en overslag, maar brengen ze de bankstellen met de nieuwste vrachtwagens rechtstreeks van de fabriek naar het verkooppunt waar jij je bank hebt gekocht.

Je favoriete bank bekijken

Ben je een mooie bank tegengekomen op de website van UrbanSofa en wil je deze in het echt bekijken? Dan kun je naar een van de UrbanSofa verkooppunten. Deze zijn er door het hele land, dus er is er altijd een bij jou in de buurt. Via de verkooppuntenpagina kun je gemakkelijk zoeken op je woonplaats en filteren op product. Daarnaast kun je voor vragen altijd contact opnemen met de klantenservice van UrbanSofa. Zij staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen