pinterest
Binnenzonwering implementeren in je woning? Dit zijn de stijlvolle opties

Binnenzonwering implementeren in je woning? Dit zijn de stijlvolle opties

De mooiste binnenzonwering voor jouw woning

Zoek je de mooiste binnenzonwering voor jouw woning? Dan zijn luxaflex en vooral duettes zeer stijlvolle opties. Wij vertellen je meer over Luxaflex en met name de duettes, zodat je straks de beste binnenzonwering kunt kiezen die geheel bij jouw wensen past. Lees snel verder voor meer informatie over binnenzonwering. 

Luxaflex

Luxaflex gaat al lang niet meer over de welbekende aluminium jaloezieën. Onder de raamdecoratie is het merk ‘Luxaflex’ namelijk een van de koplopers. Iedereen kent het merk en het spreekt dan ook veel mensen aan. Je kunt van Luxaflex onder andere plissés, multishades, rol- en vouwgordijnen, verticale en horizontale jaloezieën en silhouettes verkrijgen. Ook duettes vind je hier, wat momenteel steeds meer aan populariteit wint. Het is eenvoudig de raamdecoratie van Luxaflex met gordijnrails te combineren en de verduisterende varianten zorgen ervoor dat er niet teveel warmte en zonlicht de woning binnenkomt. Ook als je graag van de omgeving geniet, kun je transparante raamdecoratie kiezen. Er is altijd wel een vorm van raamdecoratie die geschikt is voor jouw woning en bij je stijl past.

De populariteit van duettes

Duettes winnen steeds meer aan populariteit, wat komt doordat ze van boven naar beneden te schuiven zijn en weinig ruimte innemen. Ze zijn tevens halverwege het raam te plaatsen. Deze raamdecoratie wordt veel toegepast in keukens en woonkamers. Het is mogelijk goed van het uitzicht te genieten, maar van buitenaf zullen mensen je niet snel zien. Dit betekent dat voldoende privacy je gegarandeerd is. Je hebt veel keuze in duettes, daar ze in vele maten en vormen te verkrijgen zijn. En het mooie is ook nog dat je hiermee energie bespaart. Normaliter komt er als het warm is veel warmte de ruimte in via de ramen. Als het koud is ontsnapt deze warmte sneller. Met duettes is dat niet meer het geval, want duettes zorgen dat er meer balans ontstaat middels de bijzondere honingraatstructuur. Doordat de duettes van binnen hol zijn, kan de warmte er goed uit of goed naar binnen komen.

Jouw binnenzonwering kiezen

Er zijn diverse soorten binnenzonwering om uit te kiezen. Weet jij al welke keuze je maakt? Met duettes zit je hoe dan ook altijd goed en bespaar je zelfs energie. In een wereld waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is ook duurzame raamdecoratie een must have. Kijk eens rond op internet voor meer inspiratie en maak je keuze!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen